40 fantastiske auktionsføl til VM

04-08-2022 08:11

Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Varmblod sætter 40 udvalgte føl på auktion tirsdag den 9. august under ECCO FEI World Championships – Herning 2022. Det er en enestående mulighed, for hvem ved – måske er der en fremtidig verdensmester blandt de unge stjernefrø

Copyright Ridehesten.com
Lerskovs Dialon e. Diablue PS. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Avlsforbundet Dansk Varmblod sætter en nøje udvalgt kollektion af dressur- og springføl på auktion under VM i ridesport i Herning den 9. august. Auktionen finder sted inde i Jyske Bank Boxen fra kl. 19.00, og der er fri entre. 

Dansk Varmblods heste har gennem flere år været stærkt repræsenteret i international topsport, og ved Herning2022 er der adskillige Dansk Varmblods hestetil start, iblandt dem 8 i dressur. Forbundet åbner nu op for muligheden for, at man kan erhverve sig et føl under verdensmesterskaberne i Herning.

Flot kollektion
Årets kollektion på elitefølauktionen er et spændende mix mellem stærke præstationsstammer og nyt, interessant blod. De 40 føl er fordelt på 14 føl af springafstamning og 26 føl af dressurafstamning. 

Kollektionen til Dansk Vamblods Elitefølauktion præsenteret af Dansk Hesteforsikring kan ses her:

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se kollektionen online her.

Der er en kort beskrivelse af hvert føl, fotos, video samt info om føllets afstamning. 

Det er muligt at byde på føllene online fra den 6. august kl. 17, men det er først under den fysiske auktion i Jyske Bank Boxen den 9. august fra kl. 19.00 at auktionarius Casper Cassøe svinger hammeren over de interessante føl.

Guldbaren i foyeren til Jyske Bank Boxen holder ekstraordinært længe åbent tirsdag d. 9. august, så her er der mulighed for at fejre gode køb på Dansk Varmblods auktion. Guldbaren holder åbent mellem 22.00-02.00 d. 9. august.

Har man ikke mulighed for at være til stede i Boxen under Dansk Varmblods Elitefølauktion bliver auktionen livestreamet på ClipMyHorse.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner