58.000 euro for dyreste hest på Blue Hors

16-10-2023 11:03

Annika Knudsen Lorentsen

I lørdags holdte Blue Hors auktion over en række heste i alderen 4 til 9 år, og den dyreste blev solgt for 58.000 euro

Copyright Ridehesten.com
Auktionarius Frederik De Backer. Foto: Blue Hors
Nyheden fortsætter efter annoncen

16 rideheste var lørdag under hammeren på Blue Hors, hvor der blev afholdt auktion i forbindelse med Pavo og Dansk Ride Forbunds championatsfinaler i dressur. 

Blue Hors Autumm Auction sluttede på festligste vis lørdagen ved arrangementet af med auktionarius Frederik De Backer, som med hans unikke fortællinger og snilde med hammeren holdt publikum på kanten af stolen til det sidste slag. Med bud fra hele verden og priser fra 8.500 til 58.000 euro, var det en auktion med heste for alle.

Copyright Ridehesten.com
Rambo. Foto: Blue Hors

Hvis der var noget, Efterårsauktionen 2023 demonstrerede, var det, at sidste års succes ikke var en tilfældighed. Blue Hors’ store opvisningshal summede af forventning, da både nationale og internationale købere fyldte hallen, klar til at tage byde på en kollektion af 16 fremragende dressurheste. Denne aften var ikke kun et vidnesbyrd om auktionens globale tiltrækning, men også om den spænding, der opstår, når engagerede hestekendere får øje på det perfekte match. Med en samlet omsætning på næsten 3 millioner danske kroner, satte auktionen en ny benchmark for den ekstraordinære kvalitet af heste, der blev fremvist.

Copyright Ridehesten.com
Valenzo. Foto: Blue Hors
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det store øjeblik af aftenen var salget af den smukke vallak Emmit e. Escamillo, aom blev præsenteret af Blue Hors’ dygtige berider Cristian Tudela Ruiz. Salgsprisen lød på imponerende 58.000 euro, og hesten blev købt af en online budgiver fra Belgien.

Der var flere andre flotte bud på hestene. Blue Hors Valenzo e. Blue Hors Veneziano opnåede et hammerslag på 52.000 euro, mens Rambo e. Vivaldi blev solgt for 44.000 euro. Vitalito e. Vitalis blev solgt for 34.000 euro. 

Se hele kollektionen her.

Copyright Ridehesten.com
Livius. Foto: Blue Hors
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen