6 ekvipager klar til Falsterbo

15-06-2019 18:57

Mette Emilie Pedersen

Ringsted Sportsrideklub bød i dag velkommen til Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater for 4-, 5-, 6- og 7-års heste. Næste weekend byder Billund Sportsrideklub velkommen til anden kvalifikation

Copyright Ridehesten.com
Selina Solberg Vittinghus og Atterupgaards Delorean
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ringsted Sportsrideklub bød i dag velkommen til de unge heste og dygtige ryttere til første kvalifikation af Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater for dressurhestene, hvor finalen vil blive afviklet i uge 41 hos Blue Hors i både spring og dressur.

Med dagens vejrudsigt var der både lyn, torden og regn i udsigterne til championaterne, men heldigvis for de startende ekvipager kunne de søge i ly i ridehallen til det blev deres tur til at danse på banen hos rideklubben.

Copyright Ridehesten.com
Andreas Larsen og Diva Lyng

Først blev det 4-års hestenes tur, her var 17 ungheste til start, men det blev Diva Lyng, en hoppe efter Damon Hill med Blue Hors Hotline til morfar, avlet af Anne Lyngbye Melsen med Andreas Larsen i sadlen som toppede hos dommerne. Diva Lyng blev belønnet med blandt andet 9 i trav og 9.2 i ridelighed og kapacitet. Men Anders Uve Sjøbeck Hoeck var også godt med i feltet på Highfive Fuglsang, en hingst efter Grand Galaxy Win og med De Niro som morfar scorede 9.5 i både ridelighed og kapacitet, og var jo altså også godt med i feltet af de fine 4-års heste.

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Straight Horse Don Zuan

Dernæst blev det tid til at se hvad 5 års hestene kunne præstere, her var Cathrine Dufour til start med 2 heste, Eternity 75, som tog en samlet 3-plads med hjem og Straight Horse Don Zuan efter Blue Hors Zack og med Blue Hors Don Schufro som morfar. Med disse gener i blodet og denne rytter på ryggen, kom det næppe som en overraskelse, at unghesten fik 9.5 i kapacitet og 9 i både skridt, galop og ridelighed, og 9.2 for traven. Camilla Ahlers Pedersen på Søgaards Bon Royal efter Bon Bravour og med De Noir til morfar, som vandt selv samme kvalifikation for 4-års i 2018 måtte i år nøjes med en 2. plads i 5-års kategorien.

Copyright Ridehesten.com
Michala Damm – Frydenberg og Zippo M.I. vinder af i 7 års

Selina Solberg Vittinghus og Atterupgaards Delorean efter Bon Bravour og med Sandro Hit til morfar, en hoppe avlet hos Atterupgaard snuppede sejren i championatets første kvalifikation for 6 års heste. Frederico Mexia de Almeida på Shakira, en hoppe efter Sommelier med Sir Donnerhall I til morfar blev placeret som nummer to, dermed blev disse to ekvipager udtaget til Falsterbo.

Også for 7 års hestene var Frederico Mexia de Almeida til start, her på Hugh Hefner, en hingst efter Breezer og Lord Sinclair som morfar, igen red Almeida sig ind til en anden plads og dermed en billet til Falsterbo, Michala Damm – Frydenberg på Zippo M.I., en hest efter Blue Hors Zack og med Blue Hors Don Schufro til morfar fik 1. pladsen i dagens kvalifikation.

Her er de 6 ekvipager der er klar til Falsterbo Horse Show senere i år:

5 års:

Cathrine Dufour og Straight Horse Don Zuan

Nyheden fortsætter efter annoncen

Camilla Ahlers Pedersen og Søgaards Bon Royal

6 års:

Selina Solberg Vittinghus og Atterupgaards Delorean

Frederico Mexia de Almeida og Shakira

7 års:

Michala Damm – Frydenberg og Zippo M.I.

Frederico Mexia de Almeida og Hugh Hefner

Se alle resultater her 

Ridehesten var tilstede under dagens klasser. Se billeder på Ridehesten.com snart!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen