8. plads til det danske juniorhold ved EM

22-07-2021 14:43

Det danske juniorhold har netop redet anden og sidste runde af holdkonkurrencen ved EM-stævnet i Portugal og her blevet det til en 8. plads ud af 20 hold. Josefine Sandgaard Mørup ligger individuelt nummer 14 inden finalen på lørdag

Copyright Ridehesten.com
Josefine Sandgaard Mørup og De Semilly Edition. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

De bedste unge ryttere i Europa er i denne uge samlet til EM i potugisiske Vilamoura, hvor der i dag er blevet redet den tredje og afgørende runde for juniorrytterne i holdkonkurrencen. I tirsdags kom de rigtig godt fra start som man kan læse mere om HER og efter gårsdagens runde, lagde det danske hold sig ind på syvende pladsen. 

10 nationer mødtes i dag for at fordele medaljerne i holdkonkurrencen, hvor det danske hold var repræsenteret af Josefine Sandgaard Mørup/De Semilly Edition, Gabrielle Strigel/Kan Fly, Noona Wildfang Linde/Eurvette O og søskendeparret Gustav og Josephine Christian Jacobsen på Chaccorina og Dakar. Det lykkedes ikke helt det danske hold af bibeholde placeringen som nummer syv, men det blev til en 8. plads for det danske hold. 

Individuelt blev Josefine Sandgaard Mørup og De Semilly Edition e. Diamant de Semilly/Exorbitant xx (opdr. Klaus Thingholm) nummer 32 på førstedagen med 2,97 fejl, men med blot en enkelt tidsfejl i går, avancererede ekvipagen til 9. pladsen. Et nedslag under dagens runde har sendt dem på en foreløbig 14. plads ud af de 30 ekvipager som får lov til at ride den individuelle finale på lørdag.

Se alle resultater fra stævnet HER

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing