AAGS landsstævne

08-08-2011 19:14
I den forgangne weekend afholdte Ågerupgård Sportsrideklub landsstævne i dressur. Trods det var første gang klubben kastede sig ud i dette, klarede de det med bravour.
Copyright Ridehesten.com
En af de nye upcommings ses her, nemlig Amalie Aasted Albæk på Prins Orloff som blev placeret i fredagens PRI for kat. II.

I weekenden afholdte Ågerupgård Sportsrideklub landsstævne i dressur. Der var udskrevet samtlige P-klasser for ponyerne, samt to klasser for juniorer og ungryttere. Ydermere var der udskrevet en almindelig klasse til både juniorer og ungryttere, samt en kür klasse. Dette var en super mulighed for de kommende DM-deltagere for at få øvet deres kürprogrammer inden det om små tre uger går løs ved Danmarksmesterskabet på Ringsted Rideklub. Der var rigtigt mange spændende equipager som skulle ud og finpudse formen, hvilket betød at der var rigtig god ridning at se både for pony og for hest; både fra kendte såvel som mere ukendte upcommings equipager. Stævnet bar alle tre dage præg af en super hyggelig stemning både i staldene, men også omkring banen. Ågerupgård er en ny klub i landsstævnesammenhæng for dressur, men trods dette blev stævnet afviklet utroligt professionelt, så mon ikke vi får endnu et landsstævne på dette smukke center igen næste år!

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen