Åbent hus ved Følle Strandgaard

08-04-2024 09:16

Aviaja Elvira Vindum Hansen

Gårdspladsen var i går fyldt op med biler, da en masse ponyinteresseret mennesker var mødte optil åbent hus ved Følle Strandgaard tæt på Rønde

Copyright Ridehesten.com
Hele teamet bag Følle Strandgaard. Foto: Ridehesten/Aviaja Vindum Hansen

Dagen startede med at ejer, Marie Louise Ebdrup og daglige leder Ellen Birgitte Farbrot, bød velkommen til de mange der i går tog plads på tilskuerrækkerne, og fortalte om dagens program.

Stationens hingste blev fremvist under stutteriets to ryttere Marthe Roberg og Cecilie Lyngdal. Ponyerne blev præsenteret af Ellen Birgitte Farbrot der speakede under hele hestefremvisningen og undervejs blev publikum præsenteret for stationens to nyindkøbte hingste - 3-årige Delecroix AT e. Dating AT/Dance Star AT, som i lørdags opnåede 1-års bedækningstilladelse i DSP og 4-årige Dynamic Date AT e. Dating AT/Calvin Klein, som blev færdigkåret i DSP med en tildelt bronzemedalje.

Under gårsdagens fremvisning fik tilskuerne set stutteriets to nyeste skud på stammen - nemlig avlshopperne Daisy AT e. Dreidimensional/Dimension AT og D-Wonder e. D- Gold At/D-Day AT. 
Daisy AT er helsøster til den legendariske D-God AT og D-Wonder blev i 2023 nummer tre i finalen til hoppe og føl championat i Lienen. 

Copyright Ridehesten.com
Hingsteføl e. Der Diamant AT. Foto: Ridehesten/Aviaja Vindum Hansen

Slutteligt blev publikum præsenteret for årets første føl e. Der Diamant AT. Efterfølgende stod staldene åbne for tilskuerne og værterne bød på kaffe og kage der blev nydt i de naturskønne omgivelser på stutteriet.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen