AC-Sports med ny hjemmeside

22-04-2013 08:57

Maja Golles

Hjemmesider i professionelle CMS-systemer har for alvor vundet frem som nyttige redskaber, når ryttere, avlere, rideklubber og stutterier skal have udbredt deres budskaber. Endnu en hjemmeside fra Wiegaarden Medias go2net-løsning: AC-Sports har fået ny hjemmeside

Copyright Ridehesten.com

Med AC-Sports nye hjemmeside kan de besøgende nemt få et indblik i den daglige gang med staldens heste, stævner, resultater og salgsheste, ligesom siden har et smart fotogalleri tilknyttet. Siden er opbygget i et flot design med en nem administration fra go2net, der gør det nemt af vedligeholde siden med relevant nyt.

AC-Sports tilbyder rådgivning i optimering af ekvipagen, uddannelse af heste, hjælp ifm. køb og salg af hest samt undervisning i springning og dressur på Sportsrideklubben for Klarup og Omegn. Alt dette bruger AC-Sports den flotte nye hjemmeside til at fortælle meget mere om.

Besøg hjemmesiden: AC-Sports

Få din egen hjemmeside igennem Wiegaarden Media. Læs meget mere HER eller ring og få en uforpligtende snak med Michæl Jensen på tlf. 99 400 444.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen