Adam viste flot ridning i 1. afdeling af beridernes DM

04-09-2021 18:28

Annika Knudsen Lorentsen

Beridereleverne har netop redet første afdeling af det uofficielle DM for beriderelever i springning og her blev det Adam Sparlund Olesen der vandt i sadlen på Abba

Copyright Ridehesten.com
Adam Sparlund Olesen og Abba. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der var flotte ord med på vejen til alle beridereleverne i dagens 1. afdeling af DM for beriderelever i springning. I alt var der 13 ekvipager til start og alle kom fint rundt på banen enten fejlfrit eller med få nedslag. 

Sejren i klassen gik til Adam Sparlund Olesen med Abba e. Bøgegårdens Apollo/Luganer (opdr. Lykkegaard ApS), som red fejlfrit og blev belønnet med en stilkarakter fra dommer Johnny Hansen, som havde meget pæne ord at sige omkring ekvipagen: 

– Adam rider med stort overblik og utrolig meget føling, det er en fornøjelse af se på. Han formår at samle galoppen godt sammen på en hest, der har en stor galop og så kvitterer den ved at springe opad. Det var en rigtig flot runde. 

Copyright Ridehesten.com
Anne-Kjestine Diedrichsen og AB's Quality Upgrade. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Andenpladsen gik i dag til Adam Sparlund Olesen i sadlen på sin anden hest Kaira e. Catoki/Lordanos og Anne-Kjestine Diedrichsen i sadlen på AB's Quality Upgrade e. Numero Uno/Quidam De Revel (opdr. Allan Blomgreen). Begge disse ekvipager blev belønnet med 8,9 i dagens klasse, og om Anne-Kjestines ridt sagde Johnny følgende: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Hun får startet en lille smule under tempo, men kommer i gang og kommer flot rundt. Hesten har ikke verdens største galop, men hun ved, at hun skal fortsætte med at galoppere når hun lander efter forhindringerne, for at komme frem til den næste. 

På fjerdepladsen blev det Maja Raabjerg Sørensen med Vestergårds Challenger e. Cabachon/Come Back II (opdr. Caroline Sällberg og Kim Nygaard).

Copyright Ridehesten.com
Adam Sparlund Olesen. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Finalen går i morgen tidlig. 

Se resultatet af klassen i dag HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen