Adrienne Hofer er gået bort

23-03-2013 09:22

Maja Golles

Militaryudvalgets formand, Adrienne Hofer, sov ind den 22. marts, efter at hun søndag den 17. marts havde været ude for en ulykke i stalden. Ulykken var ikke heste-relateret

Copyright Ridehesten.com
På tragisk vis blev Adirenne Hofer blot 54 år gammel.

Adrienne Hofer har været militaryofficial gennem mange år, og siden 2007 har hun været formand for militaryudvalget. Hun har haft stor betydning for militarysporten gennem årene og vil blive savnet.

Adrienne ejede Hylke Ridecenter sammen med sin mand, og to af parrets tre børn er selv aktive militaryryttere. Hylke og Omegns Rideforening har til huse på Hylke Ridecenter, og klubben blev certificeret som den første klub under Dansk Ride Forbund. Klubben er også den første og eneste klub, der har fået alle fem certificeringer.

Sikkerhed var en mærkesag
Adrienne var Danmarks National Safety Officer (NSO) i FEI, hvilket betød, at hun var vores kontakt til FEI i forhold til sikkerhed i militarysporten. Netop sikkerheden i sporten var Adriennes mærkesag, og hun var foregangskvinde på mange sikkerhedstiltag i sporten herhjemme.

Adrienne blev 54 år.

æret været hendes minde-. vi sender de varmeste tanker til familien, ligesom Dansk Ride Forbund har gjort med denne meddelelse.

Kilde: DRF

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner