Ændring af dato for ekstra UVM-iagttagelse

02-05-2016 08:39

Det har været nødvendigt at bytte om på datoerne for ekstra UVM-iagttagelse for Øst og Vest. Derfor bringer vi her nye og opdaterede kriterier med korrekte datoer mv.

Copyright Ridehesten.com

Igen i år 2016 vil udtagelsen ske med udgangspunkt i en bruttotrup, der deltager i iagttagelse og med frasorteringer undervejs i forløbet inden den endelige udtagelse. Bruttotruppen skabes på baggrund af championaterne i de to avlsforbund i Danmark, der er medlem af WBFSH, ved Dansk Ride Forbunds Championat (JBK) samt ved en ekstra udtagelsesmulighed arrangeret af UVM-udvalget.

Grundet det faktum, at vi i år har et OL-år, er terminen for UVM blevet betragteligt fremrykket, og der er derfor kun mulighed for en enkelt iagttagelse inden den endelige udtagelse. Den endelige udtagelse sker på baggrund af programridning samt bemærkninger fra iagttagelsen.

Ekstra UVM-iagttagelse:
VEST: Afholdes af UVM-udvalget og vil blive afviklet på Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg lørdag den 28. maj.
2016.
ØST: I forbindelse med DRF kvalifikation til championatet for unge heste. Afholdes på Ringsted Sports Rideklub søndag den 29. maj 2016.
Der er ikke tale om noget stævne, hvorfor der ikke gives point, præmier eller pønalitetspoint. Der rides her det alderssvarende indledende FEI-program. Tilmelding til kvalifikationen sker direkte via DRFGo.
Såfremt man er interesseret i iagttagelse med henblik på at komme i bruttotruppen, bedes man senest 1 uge før arrangementets afholdelse den 21. maj 2016 sende korrekt udfyldt tilmelding til Barbro H. Saul pr. post eller pr. mail til: barbrosaul@gmail.com (Blanket forefindes på DVs og TAFs hjemmesider) I dagene umiddelbart efter arrangementet afvikling, oplyses det via mailsvar, om ekvipagen har fået plads i UVM-bruttotruppen.

Iagttagelse med frasortering:
Lørdag den 11. juni 2017 på Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg. Der rides det alderssvarende indledende FEI-program for dommerne, og frasortering sker med baggrund deri. Ved dagens afslutning meddeles det hvilke ekvipager, der fortsætter videre til den endelige udtagelse.

Endelig udtagelse:
Udtagelsen vil ske fredag den 1. juli 2016 og lørdag den 2. juli 2016 på Det Nationale Hestesportscenter, Vilhelmsborg. På førstedagen rides det alderssvarende Indledende FEI-program for 5- og 6-års hestene, medens 7-års hestene præsenteres i det FEI-program, der rides til UVM, men som endnu ikke er endeligt udmeldt. Der afsættes tid til justeringsforslag fra dommerne. Om lørdagen rides det alderssvarende Finale FEI-program, medens de 7-års går deres FEI-program. Afgørelsen om hvilke ekvipager, der skal repræsentere Danmark, træffes på baggrund af begge dages ridt. Besked om, hvilke 4 ekvipager i hver årgang, der repræsenterer Danmark til UVM 2016, oplyses umiddelbart efter arrangementets afslutning. Dertil udnævnes 2 ekvipager i hver årgang som reserver.

Se vedhæftet de komplette kriterier samt tilmeldingsblanket.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen