Agnete starter sin første Grand Prix med Don O

23-01-2020 14:01

Camilla Tiefensee Schrøder

I dag afvikles den internationale Grand Prix ved Global Dressage Festival i Wellington, hvor Agnete Kirk Thinggaard er på startlisten med både Blue Hors Olymbrio og Blue Hors Zatchmo

Copyright Ridehesten.com
Agnete Kirk Thinggaard og Blue Hors Zatchmo er klar til start i CDI3* Grand Prix i aften dansk tid. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som man kunne læse tidligere på ugen her på Ridehesten.com er Agnete Kirk Thinggaard faldet godt til i Wellington med hestene Blue Hors Don Olymbrio, Blue Hors Zatchmo, Blue Hors Veneziano, Atterupgaards Orthilia og Vegas Volt. De to førstnævnte er nu klar til start i dagens CDI3* Grand Prix, som er i gang netop nu.

Det er første gang, Agnete starter stævne på den 12-årige Don Olymbrio e. Jazz/Ferro (opdr. J. Lamers), og ekvipagen er nummer et på startlisten i et stort felt af ryttere, der også tæller dansk-amerikaneren Charlotte Jorst på Kastel's Nintendo og den svenske landsholdsrytter Tinne Vilhelmson Silfvén på den 10-årige Etoine e. Vivaldi.
Ud over Don O starter den danske OL-dressurrytter også Blue Hors Zatchmo i samme klasse. Hendes sidste CDI3*-start med denne hest var det internationale stævne på Blue Hors i november, hvor ekvipagen opnåede 75,723 procent i Grand Prix Special.

Blue Hors Don Olymbrios sidste start var med Blue Hors-berideren Daniel Bachmann Andersen ved World Cup Herning, hvor de vandt både Grand Prix og Grand Prix Special. Hingsten lå inden årsskiftet som nummer 11 på verdensranglisten med Daniel Bachmann Andersen, som i efteråret gav tøjlerne videre til Agnete Kirk Thinggaard.

– Jeg glæder mig helt vildt til at komme afsted med ham. Det er et kæmpe privilegium at få en hest som ham, har hun tidligere udtalt til Ridehesten.com.

Se start- og resultatlisterne

Nyheden fortsætter efter annoncen

Denne facebookbegivenhed tilbyder livestreaming

Resultaterne fra klassen opdateres senere her på Ridehesten.com.

Copyright Ridehesten.com
Don Olymbrio er en af de heste, der har taget flyveturen til Florida med Agnete Kirk Thinggaard. I dag er de på startlisten i CDI3* Grand Prix i Wellington. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald