Ahlmann vandt i comeback

26-06-2023 09:27

Annika Knudsen Lorentsen

Ved weekendens Longines Global Champions Tour i Paris, sikrede tyske Christian Ahlmann sig sejren i blandt andet Grand Prix-klassen. Stævnet var hans comeback i LGCT, efter han brækkede armen i forbindelse med LGCT-stævnet i Mexico i slutningen af april

Copyright Ridehesten.com
Christian Ahlmann i Paris. Foto: LGCT
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har været en særdeles succesfuld weekenden for tyske Christian Ahlmann, der vendte tilbage til Longines Global Champions Tour-scenen ved stævnet i Paris, efter han i to måneder har været sat ud af spillet, da han brækkede sin arm ved LGCT-stævnet i Mexico i slutningen af april. 

I Paris sikrede han sig to sejre, blandt andet i den 160 cm høje Longines Global Champions Tour og Paris, hvor han rede Mandato van de Neerheide e. Emerald/ Pommeau du Heup til sejr efter en spændende omspringning. 

Copyright Ridehesten.com
Christian Ahlmann i Paris. Foto: LGCT
Nyheden fortsætter efter annoncen

Til stævnets TV-kanal GCTV fortalte den tyske toprytter om følelsen efter denne sejr: 

– Det er svært at forklare. Sidst jeg forlod Global Tour var det lidt anderledes, med en arm i  den forkerte retning. Jeg er meget, meget glad, for at være til bage i sporten. Dette er første gang, at jeg er tilbage i topsporten, og lad os sige, at afslutte med en sejr her, er uforståeligt, forklarede han. 

Til start ved stævnet var blandt andet også danske Andreas Schou, som i lørdags sikrede sig en topplacering med hesten I Know. Læs mere om det her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner