Alexander Helgstrand har overtaget Belantis

29-01-2022 20:13

Annika Knudsen Lorentsen

Den 13-årige Belantis, som har blandt andet har gået under Isabell Werth, er kommet til 18-årige Alexander Yde Helgstrand, som i går havde en flot stævnedebut i sadlen på hingsten

Copyright Ridehesten.com
Belantis. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Belantis e. Benetton Dream FRH/ Expo'se har tidligere gået under den tyske dressurdronning, Isabell Werth, som blandt andet har redet internationale Intermediaire på ham. Siden har han også været til start med William Matthew, som har scoret 68,174 procent i international Grand Prix med hingsten. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I går var det Alexander Yde Helgstrands tur til at ride stævne på den velgående skimmel. Her var han til start ved Hjallerup Rideklubs distriktsstævne i en Prix St. Georg, hvor han sluttede som nr. 2 lige efter sin mor, Marianne Helgstrand, der tog sejren. Her opnåede Alexander og Belantis flotte 73,158 procent, hvor de blandt andet fik tildelt flere 8-taller for halvpirouetter, changement, versade og overgang. 

Belantis havde også succes som ung, hvor han endte med at vinde sølv med UVM i Verden som 6-års under Beatrice Hoffrogge (tidl. Buchwald), som ligeledes blev placeret i top med hingsten som 5-års, hvor de endte som nr. 4. 

Copyright Ridehesten.com
Beatrice Buchwald med Belantis ved UVM. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen