Dressurkursus med toppen af dressurens verden

11-12-2013 09:32

Dansk Varmblods region 6 og Katrinelund har i samarbejdet arrangeret et særdeles spændende dressurkursus med to af de danske dommere som må siges at være med, hvor det sker 

Copyright Ridehesten.com
Kurt Christensen og Birthe Lyder.

Man har været så heldig at have fået fat i store kapaciteter i form af Birthe Lyder Nielsen og Kurt Christensen. Birthe Lyder Nielsen har i flere år været kendt inden for Dansk Varmblod som dommer ved sadelkåringer, egnethedstester og ikke mindst er hun hvert år at finde ved dommerbordet i Herning i såvel Unghestechampionat som hingsteklasserne. Derforuden er hun en særdeles anerkendt dommer til de danske stævner og var med til at udtage unghestene til UVM i Verden.

Kurt Christensen er også kendt af mange i såvel ind- som udland, idet han er en særdeles anerkendt dressurdommer til både nationale som internationale stævner. Kurt har også i 2013 haft fornøjelsen af at dømme de unge deltagere ved UVM i Verden og er allerede hyret til 2014. Derudover er han også dommer ved materialprøven for hingstene. Så der er lagt op til et brag af en spændende og lærelig aften med nyt indenfor dressurens verden.

De to dommer vil give et indblik i, hvad de ser som en god dressurhest indenfor såvel Dansk Varmblod som indenfor dressursporten – er det det samme der efterspørges?

Så kom frisk og være med til en hyggelig, lærerig og dejlig aften i hestens tegn.

Arrangementet foregår på Katrinelund, Hesterøroddevej 107, 7990 Ø. Assels d. 13. januar kl. 19.00.

Tilmelding til kursuset på kirk@katrinelund.dk 

Se mere her.

Kilde: pressemeddelelse

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen