Flere dressurresultater fra Falsterbo

17-07-2022 06:27

Trine Askjær-Jørgensen

Det var ikke kun Nations Cup-dressur, der lørdag blev redet i Falsterbo, Sverige. Også i andre dressurklasser har de danske ryttere gjort sig bemærket med flotte resultater

Nyheden fortsætter efter annoncen

Udover at fire seniorryttere sørgede for, at det danske dressurhold lagde sig i front af Nations Cuppen, så har også andre, danske dressurryttere gjort sig bemærket ved Falsterbo Horseshow i Sverige lørdag.

I semifinalen for 7-års heste blev det i torsdags til en femteplads for Anna Kasprzak og Everian L  e. Everdale/ Hochadel (opdr. Karsten Bundgaard), mens de lørdag rykkede op i placeringsrækken. Med bl.a. 8,4 for trav, 8,8 for skridt og 8,5 for fremtidsperspektiv blev det i dagens 7-års-finale til en flot tredjeplads for ekvipagen med en samlet score på 79,343%.

Det var de 10 bedste fra torsdagens klasse, der kvalificerede sig til finalen lørdag, og således fik Rikke Dupont og den tidligere vinder af unghestechampionatet i Herning, Grand Galiano e. Grand Galaxy Win/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Lotte og Gert Buchhave), med en niendeplads sneget sig med videre. Og det med god grund for de avancerede nemlig også i lørdagens klasse, hvor det endte med en syvendeplads med bl.a. 8,2 for trav og 8 for potentiale, i alt lød scoren på 74,557%.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Anna Zibrandtsen og Quel Filou. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danskerne var absolut ikke færdige med at hente placeringer. Hvor det i gårsdagens 3-stjernede Grand Prix-klasse blev til en flot fjerdeplads til Anna Zibrandtsen og Quel Filou e. Quarterback/ Stedinger med 69,196%, så hentede også denne ekvipage flere point hjem i lørdagens kür. Med 76,850% red Anna og den kønne, brune vallak sig til en flot andenplads, lige efter svenske Patrik Kittel, der tidligere på dagen også havde redet til den højeste procent i Nations Cuppen.

På tredjepladsen var der dansk islæt, idet danskfødte Charlotte Jorst, der nu bor i og starter for USA, med Kastel's Nintendo e. Negro/ Monaco scorede 76,350%. Selvom KWPN-hingsten efterhånden er blevet 19 år, så gør den sig bestemt gældende i topsporten endnu. I torsdagens Grand Prix red ekvipagen sig til en andenplads.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Jorst med 19-årige Kastel's Nintendo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen