Alle finaler afjort ved Christmas Show for pony

08-12-2019 19:51

Annika Knudsen Lorentsen

I dag er de sidste finaler ved Christmas Show Warm Up for pony afgjort, og Camilla Winther vandt sølvfinalen for kategori 3-ponyer og dermed sikrede hun sig sin tre sejr denne uge. Se her hvem der vandt både gårsdagens og dagens finaler på Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
Camilla Winther. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

I dag er både sølv- og guldturs finalerne afgjort i de tre ponykategorier. Som altid var der en super stemning i den flot pyntede hal på Vilhelmsborg, som i 3 uger er forvandlet til den perfekte scene for hestefolkets julefest. 

I sølvfinalen for kategori 3-ponyer var det Camilla Winther med Greenacres Titter der red hurtigst og dermed kunne de kalde sig vindere af sølvturs finalen. Det var intet mindre end den tredje sejr for denne ekvipagen, som har vundet begge kvalifikationer samt finalen i sølvtur. Desuden har parret også vundet en 5. plads i lørdagens guldtur kvalifikation.

For kategori 2-ponyerne blev det Mia Rex Bøgvald Pedersen med Keegan's Duffy der vandt, det gjorde de efter at have redet et fejlfrit ridt, som ovenikøbet var næsten 3 sekunder hurtigere end nummer 2.

I kategori 1-ponyernes finale blev det Katrine Heltborg med Rathkenny Lace Wing der red en sikker sejr hjem med 2 sekunder ned til andenpladsen. Andenpladsen blev Cirkeline Bach, som med sin anden pony vandt trøstefinalen i guldtur. 

I guldturens finale for kategori 3-ponyer blev det Malou Therese Mulbjerg Larsen med Stald Poppels Harmony der sejrede, mens det for 2'er ponyerne blev Josefine Marie Westerskov med Vognmandgårdens To Night. 

For kategori 1-ponyerne blev det Anna Kofoed med Lintrupgaards Sakira. 

Flere finaler afgjort allerede i går
I går red ponyrytterne finale i både kobber- og bronze-tour. I kobberfinalen var det Malou Kiran Grewal med Lentekriebel der vandt for 3'er ponyerne. For 2'er ponyerne var det  Mikkeline Gandløse med Bommers Elmira, mens det hos 1'er ponyerne var Mathilde Birch med Hedehusets Ragout. 

I bronzejulefinalerne var det Silje Fersløv Grøftehauge med Imagine The Brock der vandt for kategori 3-ponyerne. Hos 2'er ponyerne var det Cassandra Bech-Azzedine med Fanny, mens det hos 1'er ponyerne var Elvira Becker Gaardlykke med Tovdal's Crazy Daizy. 

Se alle resultater her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen