Alt er bare bedre i Herning

17-03-2016 16:54

Den internationale springrytter, landsholdsrytter Linnea Ericsson-Carey er ovenud begejstret for de forhold, ryttere og heste har ved Dansk Varmblods Hingstekåring, og hun fortæller, at de internationale ryttere deler hendes begejstring

- Jeg har været i Herning, siden jeg var barn sammen med min far. Jeg kan huske, jeg klappede så meget hele weekenden, at mine hænder var helt røde, da vi kørte hjem. Og jeg tænkte dengang: Tænk at kunne ride til hingstekåringen, fortæller Linnea Ericsson-Carey. Hendes ønske gik i opfyldelse i 1997 - og i stor stil, for hun vandt Unghestechampionatet på Fourage.

Igen i år er Linnea i Herning for at deltage med to heste i de internationale springklasser, og hun er ikke mindre imponeret. - Jeg er ikke bekendt med mange steder, hvor forholdene er som her. Lige fra vi kom, fik vi gode anvisninger af personalet her. Parkeringen for lastbiler fungerer, vi har et hyggeområde, vi kan være i, staldene er gode med fast bund og brede staldgange. Der er longebaner, flere opvarmningsbaner. Vi er alle helt i chok over, hvor godt det er, og det er de udenlandske ryttere også, fortæller Linnea. - Dansk Varmblod har virkelig gjort det godt for ryttere og heste.

Boxen - jeg glæder mig!
Linnea skal deltage i den store springklasse i aften i Boxen, og hun glæder sig. - Jeg red ind i Boxen i går for at træne, man får en helt koncertstemning, når man rider ind, det er en virkelig fed hal og en stor ridebane.
Der er ingen tvivl om, at Linnea vil gøre sit bedste i konkurrenceklasserne, og hun har noget hun skal forsvare. Sidste år vandt hun nemlig den største springklasse under Dansk Varmblods hingstekåring, Stutteri Ask Grand Prix.

Se startlister og resultater her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen