Alt er muligt i Küren i dag

20-07-2014 09:54

Nok havde det været spændende at gense Totilas og Matthias A. Rath i Grand Prix Kür ved CHIO Aachen i dag, men toppen er stadig bred og konkurrencen meget åben

Copyright Ridehesten.com

Isabell Werth og Bella Rose har her i Aachen igennem Grand Prix og Grand Prix Special bevist, at de er i stand til at blande sig med verdenseliten og score over 80%. Det øger spændingen i dagens Kürfinale i Grosse Dressurpreis von Aachen, hvor også landsmand og de seneste to års vinder, Helen Langehanenberg og Damon Hill, er til start.  Matthias A. Rath og Totilas vandt Grosse Dressurpreis von Aachen 2011.

Den regerende europamester, world cup-mester og OL-guldvinder Charlotte Dujardin og Valegro har to meget to mesterskaber, hun mangler at vinde - og det kan faktisk ske inden for en måned. Hun har i dag muligheden for at vinde i Aachen og om en måned gælder det verdensmesterskabet i Normandiet. Endnu står alt åbent og fra middagstid begynder dagens klasse at blive rigtig spændende med Charlotte Dujardin, Helen Langehanenberg, Tinne Vilhelmson, Isabell Werth og Kristina Sprehe på banen.

Danmark er repræsenteret i kürfinalen ved Anna Kasprzak og Donnperignon, der har starttid kl. 11.35. Dansk Varmblod repræsenteret via hesten Smeyers Molberg e. Michellino/ Rambo (opdr. Atterupgaard) redet af schweiziske Marcela Krinke Susmelj med starttid kl. 10.30. 

Se startlisten HER

Link til Clipmyhorse

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen