Amalie og Sofie i front af ECCO Cup

25-03-2023 15:03

Annika Knudsen Lorentsen

Sundeved Rideklub danner i denne weekend rammen om årets første ECCO Cup-kvalifikation for pony, og i dag er de indledende klasser i kvalifikationen for både kategori II og I afgjort

Copyright Ridehesten.com
Amalie Juliane Danvad Fredbøg med Spirit-Kick. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Landsstævnet hos Sundeved Rideklub er i fuld gang, og i dag og i morgen står den på ECCO Cup-kvalifikation for både kategori II- og I-ponyer. 

Hos kategori II-ponyerne er der 18 ekvipager til start, og efter dagens klasse, er det Amalie Juliane Danvad Fredbøg der har lagt sig i front. Det har hun gjort i sadlen på Spirit-Kick e. Clausholm Donatello/ Attention (opdr. Anita Andersen) med 73,932 procent i PRT. 

Andenpladsen er besat af Alia Pons Martinsen, mens Miguel Schaldemose Larsen har lagt sig ind på en foreløbig tredjeplads. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

46 ekvipager hos kategori I-ponyerne
Hos kategori I-ponyerne har der været hele 46 ekvipager til start fordelt over i går og i dag. ECCO Cup kvalifikationen føres lige nu af Sofie Aagaard Buur-Thomsen med Nørlunds Vincente e. Verdi/ Chamberlain (opdr. Stutteri Stald Nørlund). De red til 73,803 procent. 

Andenpladsen er foreløbigt besat af Anna Munkebo med Lykkehøjs Bodypaint, mens hun ligeledes er placeret på tredjepladsen, her med Lyngdal's Mira Puella. 

I morgen afgøres det hele, når de bedste ekvipager for henholdsvis kategori II- og I-ponyer mødes i kür. Herefter står det klart hvilke ryttere, der tager point med fra årets første ECCO Cup-kvalifikation for ponyer. 

Start- og resultatlister.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen