Anden runde af Brogaarden Para Cup

29-06-2018 13:13

Camilla Tiefensee Schrøder

Lørdag afvikles anden runde af Brogaarden Para Cup 2018 ved C-stævnet i dressur hos Svendborg Rideklub med et rekordhøjt antal tilmeldinger

Copyright Ridehesten.com
Sidste års DM-sølvvinder Zara Bruun på Apache kommer til start i Svendborg. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Denne weekend holder Svendborg Rideklub C-stævne i dressur med både Fyns-mesterskaber for ponyer og en lang række klasser for både ponyer og heste, og om lørdagen afvikles anden runde i Brogaarden Para Cup 2018. Det oplyser DRF's pararideudvalg.

Rekord i tilmeldinger
Der er 12 tilmeldte i para-cuppen. Dette er det højeste antal tilmeldte, der har været i de to sæsoner, cuppen nu har været afviklet.

"Det er dejligt, at rytterne støtter op om cuppen. Sidste år tiltrak cuppen flere ryttere, der ikke tidligere havde startet para-dressur. Dette gør sig gældende igen i år – og ved både 1. kvalifikation i Vallensbæk i maj, og her ved 2. kvalifikation i Svendborg, kan vi igen byde velkommen til ryttere, vi ikke tidligere har set i konkurrence for para-ryttere", skriver pararideudvalget i en pressemeddelelse.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Julie Schmidt, der sidste år vandt U25-DM i paradressur og ydermere blev nr. 2 i para cup-finalen, kommer til start på sin nye hest, Era Secret Dream. Derudover kommer dette års sølv-vinder fra U25-DM Anna Krarup Slinkert / Sheik. Ekvipagen er den eneste, der også deltog i første runde af dette års para cup, hvor det blev til en andenplads.

Sidste års DM-sølvvinder for U25-pararyttere, Zara Bruun Jensen / Apache kommer ligeledes til start. Endvidere kan man også opleve Luna Riis Søborg på hendes nye hest, Pæregaards Romario, som hun blot har redet i en måned. I Sankt-Hans weekenden d. 23.-24. juni, formåede ekvipagen trods det kortvarige samarbejde at vinde distriktsmesterskabet i paradressur i Distrikt 1.

Ved stævnet i Svendborg er der en opvarmningsklasse for pararytterne om fredagen kl. 15. Brogaarden Para Cup afvikles lørdag ca. kl. 12-14.

Se start- og resultatlisterne.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen