Anders Dahl placeret i kür efter rekord-ridt

18-12-2019 09:45

Camilla Tiefensee Schrøder

Sent i aftes dystede dressurrytterne i World Cup kür på London Olympia, og danske Anders Dahl sluttede på sjettepladsen med en ny bedste score på Fidelio van het Bloemenhof. Sejren gik til Charlotte Dujardin og Mount St. John Freestyle

Copyright Ridehesten.com
Anders Dahl, som har base i Storbritannien og i mange år har redet på det danske landshold, debuterede i international Grand Prix med Fidelio van het Bloemenhof i begyndelsen af 2019 og havde også den 10-årige vallak med til EM i Rotterdam. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den danske dressurrytter Anders Dahl opnåede i går 77.550 % i kür med Fidelio van het Bloemenhof e. Fidertanz/Jazz, og det er ekvipagens hidtil bedste score på de internationale dressurbaner, hvor de havde deres debut i Keysoe i marts 2019.
Med det fornemme ridt placerede ekvipagen sig som nummer seks i World Cup küren, ligesom de også kom på sjettepladsen i mandagens Grand Prix.

Dujardin sigter mod Las Vegas og Tokyo
Klassens fem bedste ekvipager, hvoraf fire af dem var briter, blev alle bedømt til over 81 %. Vinderen blev dressurstjernen Charlotte Dujardin, som opnåede 87.520 % på den 10-årige Mount St. John Freestyle e. Fidermark/Donnerhall. Den 34-årige rytter fortæller til FEI news, at hun satser på både World Cup-finalen og OL i Tokyo i 2020.

Dujardins træner, Carl Hester kom på andenpladsen med 84.470 %, hvilket også var hans personlige rekord med Hawtins Delicato e. Diamond Hit/Regazzoni. På tredjepladsen kom Charlotte Fry på Everdale e.  Lord Leatherdale/Negro med 82.620 %.

Se resultatlisten

Næste World Cup-kvalifikation er i Mechelen, Belgien, den 29. december.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen