Andreas Schou er nr. 40 i verden

05-06-2023 15:02

Annika Knudsen Lorentsen

Den nye opgørelse af Longines World Ranking i springning bringer Andreas Schou seks pladser frem sammenlignet med forrige opgørelse. Dermed er den danske toprytter nu placeret som nr. 40

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med I Know. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

FEI har netop udsendt en ny rangliste, der medtæller resultater til og med den 31. maj 2023, og endnu engang er det svenske Henrik von Eckermann, der indtager førstepladsen. Det gør han for den 11. måned i streg, og Eckermann har hele 3583 point i den nye opgørelse

Flere danske ryttere er rykket opad Longines World Ranking, og bedstplacerede er fortsat Andreas Schou, som nu er inde i top-40 igen. Siden sidste opgørelse er han rykket seks pladser frem, og er nu placeret som nr. 40 med 2020 point. 

Næstbedste dansker på ranglisten er Lars Bak Andersen, som er rykket en del pladser opad listen. Ved forrige opgørelse lå han som nr. 185 og nu er han oppe på en 159. plads. 

Emil Hallundbæk er fortsat den tredje bedste dansker på ranglisten, men han er rykket lidt nedad listen, og er nu placeret som nr. 291. I alt er seks danskere placeret i top-500. Det drejer sig om følgende foruden førnævnte:

  • Mathias Nørheden Johansen, der er rykket 30 pladser opad, og nu er placeret som nr. 391
  • Rikke Belinda Barker, der er rykket 123 pladser opad, og nu er placeret som nr. 414
  • Caroline Rehoff Pedersen, der er rykket hele 202 pladser opad, og nu er placeret som nr. 483

Se hele ranglisten.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald