Andreas Schou gav den gas (video)

11-12-2022 20:13

Charlotte Kusk Berwald

Ved weekendens CSI5*-stævne i Genéve, Schweiz har der ganske vist ikke været ret mange danskere til start. Til gengæld har de gjort en udsøgt indsats

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Darc de Lux. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag fik Andreas Schou og Darc de Lux e. Darco /Contender lov at være med til at lukke ballet og det gjorde de med endnu en præstation i verdensklasse. Da dagens Rolex Grand Prix of Geneva blev afviklet i en 160 cm-klasse blev det først til en nulrunde til den danske ekvipage.

Ud af de 40 ekvipager, der havde fået adgang til denne afsluttende Grand Prix, red hele tretten ekvipager fejlfrit hvilket lagde maksimalt pres på deltagerne i omspringningen. Dette kostede også nogle nedslag hist og her. 

Med en nulrunde i omspringningen i en tid på 38.43 sekunder gik sejren til amerikanske McLain Ward der på ryggen af hoppen HH Azur e. Thunder v. Zuuthoeve x Sir Lui v. Zuuthoeve kunne tage 400.000 schweizerfranc med hjem sammen med æren. Andenpladsen gik til schweizeren Martin Fuchs der på ryggen af Leone Jei e. Baltic VDL x Corland red i tiden 39.77.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Som nummer otte fik vi så danske Andreas Schou og  Darc de Lux, der red omspringningen i tiden 43.09.

Klassens resultat

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen