Andreas Schou placeret i 150 cm rankingklasse

09-02-2020 16:08

Annika Knudsen Lorentsen

I dag blev Andreas Schou placeret i en 150 cm rankingklasse ved det internationale stævne i Valencia. Også Zascha Nygaard Andreasen har redet en topplacering hjem i en 145 cm klasse i Tyskland

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Quadrosson Ask. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med den velspringende 9-årige vallak Quadrosson Ask e. Quadros 3/Carentan red Andreas Schou tidligere på dagen fejlfrit på den 150 cm høje bane i Longines Ranking-klassen ved det 3* internationale stævne i Valencia, Spanien.

Efter den fejlfrie hovedrunde var ekvipagen kvalificeret til omspringningen, hvor i alt 12 ryttere skulle ride om sejren. Andreas og Quadrosson Ask var hurtige, og leverede da også omspringningens næsthurtigste ridt. Desværre faldt en bom undervejs og de endte som nr. 7 ud af 55. Et flot resultat i en formodentlig meget svær klasse, hvor hele 15 ryttere enten opgav eller udgik. 

Se resultatet fra klassen her. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Zascha 6'er i 145 cm
Tidligere på dagen opnåede Zascha Nygaard Andreasen en flot 6. plads i en 145 cm klasse ved det internationale stævne i Damme-Neuenwalde i Tyskland. Det gjorde hun på den 9-årige Campino 499 e. Cador 5/Zacharias. Ekvipagen red fejlfrit i både hovedrunde og omspringning og endte som nr. 6 ud af mere end 40 ryttere. 

Se resultatet fra klassen her.

Netop nu har Emil Hallundbæk redet fejlfrit i en 150 cm klasse i Portugal, og dermed er han klar til omspringningen, som afvikles senere. Følg klassen her.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen