Anne-Kristine Rie Truelsen vandt 1. afdeling for senior (video)

01-10-2021 21:06

Annika Knudsen Lorentsen

Ved Agria DRF Mesterskaberne hos Sønderborg Sportsrideklub har Anne-Kristine Rie Truelsen netop vundet første afdeling af seniorrytternes mesterskab, hvor i alt otte ekvipager red fejlfrit

Copyright Ridehesten.com
Vinderen blev Anne-Kristine Rie Truelsen, som blev iklædt et flot vinderdækken fra Pavo. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

21 ekvipager var til start i seniorrytternes første afdeling her ved de indendørs Agria DRF Mesterskaber afholdt af Sønderborg Sportsrideklub. 

Banen, som rytterne skulle ride var 145 cm høj og det lykkedes for otte ekvipager at ride fejlfrit. Det betyder, at alle disse ekvipager kommer til morgendagens finale med 0 fejl. 

Bedst i dag var Anne-Kristine Rie Truelsen med Cosma Shiva S e. Cornet's Stern/Libero H, som dermed sikrede sig selv det bedste udgangspunkt for i morgen, hvor hun får lov at ride på banen som den sidste rytter. Hør hvad Anne-Kristine synes om dagens bane i videoen nedenfor. 

Copyright Ridehesten.com
Hans Ley og Kong's Alli. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen i dag gik til den erfarne Hans Ley med Kong's Alli e. Bøgegårdens Apollo/Candaletto (opdr. Hans Ley). Han red ligeledes fejlfrit, men måtte i dag nøjes med andenpladsen, da han var en anelse langsommere end dagens vinder. 

Copyright Ridehesten.com
Lærke Olesen og Bombay var fejlfrie og blev 3'er i dagens klasse. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

På tredjepladsen blev det Lærke Olesen med Bombay 36 e. Casall/Quidam De Revel, mens fjerdepladsen blev Stine Cassøe Jakobsen med Conchillo e. Churchil/Concorde. På femtepladsen blev det Emil Hallundbæk, som fornyligt er flyttet hjem til Danmark efter en periode i udlandet. Han red på Luchino og var ligeledes fejlfri. 

Copyright Ridehesten.com
Stine Cassøe Jakobsen var rigtig glad efter dagens fejlfrie ridt. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Mikkel Laursen med Come Undone One e. Chacco-Blue/Cento, Astrid Svenstrup med Bonaparte Z e. Balou du Rouet/Lux Z og Benedikte Rie Truelsen med Cassina Z e. Cassini I/Voltaire var ligeledes fejlfrie i dag. 

Se resultatet af klassen HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner