Årets Baltic Cup vindere er fundet

06-12-2015 22:15

Endnu et år med Baltic Cup er gået og årets vindere er nu fundet efter Grand Prix springninger ved dagens stævne på Vilhelmsborg 

Copyright Ridehesten.com
Ida Selin TULLOHEA MINNIE

Dagens første Grand Prix springning for ponyerne, stod kat. III ponyerne for at ride. Her blev det til svensk sejr, da Ida Selin på Tullohea Minnie red ind over målstregen i tiden 32.45 sekunder efter en nulrunde i omspringningen. Det blev tæt løb, da danske Josefine Sandgaard Mørup på Bølle ligeledes red en fejlfri omspringning, bare i tiden 32.57 sekunder. På tredjepladsen fulgte Josephine Christian Jacobsen på Parc Lolita fra Danmark i tiden 37.12 sekunder. Den samlede vinder af årets All over Baltic Cup Trophy for kat. III ponyer, blev Philip Svitzer på Oliver fra Sverige. 

Copyright Ridehesten.com
Philip Svitzer OLIVER

I kat. II ponyernes Grand Prix, var kun én enkelt ekvipage fejlfri i både hovedspringningen og omspringningen. Det betød at Maria Barnewitz Schou på Flying Ronaldo fra Danmark kunne ride afsted med sejren i selve Grand Prix klassen efter en omspringning på 36.66 sekunder. Det betød at hun også sejrede i det samlede regnskab og derved blev vinder af All over Baltic Cup Trophy for kat. II ponyer. Nummer to i klassen blev ligeledes fra Danmark, Freja Høyer Pedersen på Sabrina Fair som desværre fik 4 fejl i omspringningen men samtidig sendte Josefine Sandgaard Mørup på Kantje's Valentijn på tredjepladsen. 

Copyright Ridehesten.com
Maria Barnewitz Schou FLYING RONALDO

Dagens sidste klasse som lukkede og slukkede showet stod kat. I ponyerne for, ved at ride Grand Prix. I lig med kat. II ponyernes klasse, var kun én ekvipage fejlfri i både hovedspringningen og omspringningen. Denne gang var det danske Clara Hallundbæk på Saorsie der stod for den ære, efter en omspringningen i tiden 39.19 sekunder. På andenpladsen formåede norske Mathilde Kristine Kalland på Colton Milton at blande sig, efter en omspringning med 4 fejl i tiden 39.77 sekunder. Tredjepladsen blev også besat af en dansker, som samtidig kunne kalde sig for vinder af All over Baltic Cup Trophy for kat. I ponyer. Her var der tale om Camilla Mortensen på Soniadoir fra Danmark som ellers var hurtigst i omspringningen med en tid på 39.04, men desværre inkasserede 8 fejl.

Copyright Ridehesten.com
Camilla Mortensen og SONIADOIR
Copyright Ridehesten.com
Camilla Mortensen og SONIADOIR

Se resultater HER

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen