Årets Danmarks Cup vindere fundet

28-08-2023 12:49

Charlotte Kusk Berwald

I weekenden samledes en række ponyryttere til Danmarks Cup i Silkeborg Rideklub hvor der blev kæmpet hårdt om medaljerne

Copyright Ridehesten.com
Kenya Sofia Harmsen og Breghøjgaards Star. Foto: Ørum Foto
Nyheden fortsætter efter annoncen

Cuppens deltagere var allerede på banen fredag og lørdag i de indledende klasser, der blev afviklet i metode B0. Ved Danmarks Cup tages fejl fra de to indledende runder med og omregnes til strafpoints, der fratrækkes stilkarakteren i finalen.

Vinderne af Danmarks Cup LB
For kat. 3 gik guldet til Kenya Sofia Harmsen og Bredhøjgaards Star, der sluttede med en samlet stilkarakter på 8,5. Sølvet gik til Vera Toelberg Renner Larsen og SKS Sparky, der red til 8,2. Bronzen red Johanne Astrup Holk og Casami hjem med en stilkarakter på 7,8. 
For kat. 2 gik guldet til Meta Feline Nyborg Halager og Rondo's Brilliant, der red til 9. Sølvet kunne Freya Bøgelund Rønnow og Celia Højgård tage med hjem, med en karakter på 8,8. Bronzen gik til Naya Harrekilde og Maya med 8,1.
For kat. 1 gik guldet til Sofie Vehl Revsbeck og Capone Burton med 9 i stilkarakter. Sølvet vandt Isabella Ramshøj Fischer og Ballaydam Chunky med 8,9. Bronzen blev vundet af Maja Kryger Ahrentsen og Lagoz 72 med en samlet karakter på 8,8.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vinderne af Danmarks Cup LA
For kat. 3 gik guldet til Rebecca Holm Nielsen og Riwerstown Blonde med en stilkarakter på 9,4. Sølvmedaljen vandt Carla Friis og Comforting Ella med 9,3. Bronzen gik til Clara Løwert Thomsen og Klinkhøjs Epona med 9,2.
For kat. 2 gik guldet til Frieda Christine Thilkjær og My Diamond, der sluttede med 8,9. Sølvet blev vundet af Jonathan Lebrecht Johansen og Engholms Kassia. Ekvipagen fik 8,8 i hovedrunden og sluttede omspringningen med 8,6 i tiden 33,41 sekunder. Bronzen blev vundet af Malou Vang Hvitved og Surprice. De sluttede hovedrunden i 8,8 i stil og i omspringningen fik de 8,6 i tiden 35,58 sekunder.
For kat. 1 gik guldet til Kathrine Castberg Bering og Dinard med 8,7. Sølvet gik til Marie Esther Zizi Damgaard og LSH Spiriot med 8,5. Bronzen vandt Aniqa Mai Bech Christensen og Lobella af Mosevang med 8,3.

Copyright Ridehesten.com
Vinderne af MB for kat. 1. Foto: privat

Vinderne af Danmarks Cup MB
For kat. 2 gik guldet til Victor Happel og Fozzie, der sluttede med 8,7. Sølvmedaljen blev vundet af Anine Holm Palm og Poynstown Topsy med 7,4. Bronzemedaljen blev vundet af August Dall og Bramble, der red til 7,3.
For kat. 1 gik guldet til Caroline Sabroe Søndergaard og Orchid's Colyne med 8,8. Sølvet gik til Malou Vestergaard og Jægerborgs Mr. Darcy, der red til 8,7. Bronzemedaljen blev vundet af Molly Nordenbæk og Agerbæks Bonfire, der red til 7,7.

Se resultatlisten her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner