Årets første landsstævne starter i morgen

02-01-2020 17:54

Camilla Tiefensee Schrøder

Denne weekend afholder Vejle Rideklub årets første landsstævne i springning med over 200 starter både fredag og lørdag

Copyright Ridehesten.com
Stutteri Asks berider Karen Møller Rohde er til start i lørdagens S1* ved landsstævnet i Vejle. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

2020 springes i gang hos Vejle Rideklub, hvor der denne weekend afholdes landsstævne i springning for heste med klasser fra LA1* på C-niveau til S1*på B-niveau. Med over 400 starter på to dage er der med garanti lagt op til et stævne med masser af flot springning, og der er flere ryttere fra den danske springelite på startlisterne.

I søndagens S1* (135 cm), som er stævnets højeste klasse, deltager bl.a. Stutteri Ask-berideren Karen Møller Rohde på avlshingsten og UVM-deltageren Cornettino Ask e. Cornet's Stern/Chacco-Blue, youngrider-landsholdsrytteren Konstantin Deeken Künnemann på AK's Crowney e. Cartani/Cassini I (opdr. Peter Carstensen) og sidste års sølvvindere ved DM-indendørs, Gitte Dahl og Conan.
Maria Hjorth Frederiksen, som i mange måneder har toppet DRF's eliterangliste i springning med Dublé, er også på startlisten. Hun skal springe den 10-årige hoppe A. Mira Liwe e. Liwe Star/A-Dur (opdr. Herluf Christensen).

Vi opdaterer løbende weekendens resultater her på Ridehesten.com.

Se start- og resultatlisterne

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner