Årets første udendørsstævne hos Ertebjerggard

04-04-2015 21:29

Ertebjerggaards sportsrideklub havde i dag slået dørene op til deres første distriktstævne samt udendørstævne i år, hvor de havde inviteret dressurhestene

Stævnet blev i morges åbnet af en LA2 for heste med høj sol på himlen. Der blev redet flotte procenter hjem, hvor vinderen med 70.17% blev indtaget af Iben Østergaard på Damian-M. Herefter fulgte den unge Katrine Groot på Figaro med 68.79% på en andenplads, mens den tredje og sidste placering gik til Connie Bach Borschau på Jaguar Gersdorf med 68.27%.

Niveauet i LA4 blev bestemt ikke mindre, ej heller procenterne. Klassen blev vundet med hele 72.20% af Vibeke Lønskov på Leico Skellerød mens at Marie Rune på Engbjerggårds Black Magic red sig til andenpladsen med 70.29%. Nummer tre blev endnu engang Connie Back Borschau på Jaguar Gersdorf med 67.05%.

Vibeke Lønskov kunne igen i LA6 stille sig øverst på sejrsskamlen, igen med Leico Skellerød med en procent 70.92. Nummer to blev Begitte Skov Larsen på Pilegårdens Flyin Amir med 69.73%.

Klubben havde også valgt at oprette klasser for paradressur-rytterne. Vinder af denne klasse blev Charlotte Skovlund Jensen på Mickeyline Af Hvarre med 71.66%

Det var ikke kun i LA6 at Begitte Skov Larsen måtte på præmieskamlen. Både i MB0 og MB2 kunne hun nemlig stille sig op på førstepladsen, denne gang med Skovkildes Levi. I MB0 med 69.61%, hvor Gitte Gerber på Zergio og Natalie Wulff Brix på Henna Von Hestebjerggaard delte andenpladsen med 67.89%, hvor Emma Vulpius på Wizzard S indtog andenpladsen med 67.76%. 

I MA1 sejrede Iben Østergaard på Quantos med 66.66%, mens at Michael Sinding på Atterupgaards Sting tog førstepladsen i Prix St. George med 66.97%. 

Ridehestens fotograf var tilstede under dagens klasser. Husk at se billederne i næste uge!

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen