Ariat løfter sløret for innovative teknologier i ny kollektion

16-03-2022 12:27

Trine Askjær-Jørgensen

Som noget helt nyt i 2022 løfter det førende rideudstyrsmærke, Ariat, nu sløret for deres helt nye Ascent-kollektion, der er designet til at transformere måden, du træner på

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ariat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved hjælp af innovative teknologier tilbyder Ariats nyeste sortiment det bedste indenfor nytænkende rideudstyr til foråret og sommeren. Ariat gør brug af teknologier såsom ClimateTEK og holdningsforbedrende mesh-paneler, så ryttere kan ride med lethed og komfort i alt slags vejr.

Ascent baselayer

Første beklædningsdel er Ascent basislag-trøjen med lynlås i halsen. Den introducerer kompressionspaneler, der simulerer effekterne af sportstape, som støtter op om musklernes bevægelse sammen med mesh-paneler, som sikrer stabilitet i sadlen. Udformningen og den omhyggelige placering af panelerne pålægger en spænding, der bidrager til en god holdning i sadlen, hvilket også hjælper med at holde dig fri for belastninger eller skader. Alle disse teknologier er opnået ved brug af genbrugte materialer, som udgør mindst 50% af trøjen. Rytteren kan vælge imellem kort- og langærmet, så man kan få den, der passer bedst til ens præferencer og krav.

Modig, elegant og stilfuld, basislag-trøjen er det ultimative inderste lag af beskyttelse mod elementerne, uanset om du er ude at ride eller i stalden. Med Ariats ClimateTEK-køleteknologi er basislaget følsom overfor ændringer i din kropstemperatur, så den hjælper dig med at forblive køling, når du får varmen, men også at forblive komfortabel, når du ikke bevæger dig.

Ascent sweatshirt

Ariats sweatshirt med lynlås hele vejen igennem efterligner en elegant sportsstil og bruger den samme holdningsfremmende mesh-panelteknologi som basislaget for at holde dig fri for skader. Det V-formede panel på ryggen er designet til at arbejde sammen med Ascent-basislagtrøjen.

Ariats Ascent sweatshirt med lynlås er også lavet af minst 50% genbrugsmaterialer og benytter et højtydende strækstof, så du både kan bevæge dig og forblive stabil, når du rider. Når du arbejder hårdt, arbejder denne sweatshirt hårdere ved hjælp af Ariats Moisture Movement-teknologi, som trækker al fugt ud på ydersiden af stoffet, hvilket gør, at det fordamper hurtigt, og du holdes tør og varm under hele din aktivitet.

Sweatshirten holder dig kølig og komfortabel og har også mesh-paneler, så din hud kan ånde og du ikke overopheder. Med en tovejs lynlås giver sweatshirten yderligere åndbarhed ved at sikre kun den indvendige lynlås, men når du ikke bevæger dig og har brug for beskyttelse mod kulden, kan den anden lynlås bruges til at holde på varmen. Ligesom Ascent-basislaget anvender denne sweatshirt også AriatTEK-teknologien, som bekæmper elementerne for at regulere kropstemperaturen.

Copyright Ridehesten.com
Ascent Full Zip Sweatshirt. Foto: Ariat

Ascent half grip tights

Ascent half grip tights bruger de samme innovative teknologiver, som findes i Ascent basislag og sweatshirt samt kompressionsstof til at fremhæve formerne og flade sømme, som giver et elegant og poleret udseende. Ved hjælp af mesh-paneler understøttes muskler og led med specifik spændingsplacering, hvilket sikrer, at benene forbliver stærke og komfortable i stigbøjlerne, samtidig med at det fremmer muskelrestitution.

De helt nye Ascent-tights har en dybere talje, som fremmer styrke i kernemuskulaturen og giver ultimativ komfort. Rytter vil i sadlen sætte pris på Ariats brug af silikone-grip i halvdelen af sædet, som giver den nødvendige friktionsmodstand, så man virkelig kan sidde fast under ridning, samtidig med at Ascent-tights kan strække sig, er åndbare og fleksible til enhver tid. Med to lommer på lårene kan telefoner også holdes tæt på for nemheds skyld.

Copyright Ridehesten.com
Ascent Half Grip Tight. Foto: Ariat

Ascent tall boot

En ny tilføjelse i 2022 er Ariats Ascent ridestøvler, der nu er tilgængelige for både mænd og kvinder. Støvlernes specialdesignede Pro Performance-indersål giver langvarig støddæmpende støtte på grund af Smart Reboud-teknologien. Støvlernes strikkonstruktion er let og giver rytteren mulighed for at træne med lethed og komfort. Støvlerne har også en let, stødabsorberende FLX-skummellemsål, der giver vedvarende støtte og decelerer kompression gennem EVA- og gummimaterialeblandingen. I fuld længe med en spansk top så ryttere kan træne med komfort og stil.

Copyright Ridehesten.com
Ascent Tall Boot. Foto: Ariat

Ascent H20 paddock boots

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ariats Ascent foldstøvler har fået en vandtæt opgradering, så de er ideelle til uforudsigelige dage i stalden. De fleksible, lette og vandtætte støvler er ideelle til træning. Med førsteklasses fuldnarvet læder fungerer de som en uigennemtrængelig barriere, som kan modstå selv de mest ubarmhjertige vejrforhold, så du har holdbart fodtøj, du kan stole på.

Neopren-strækkraven øverst på støvler giver med sin sok-lignende pasform bevægelsesfrihed og ultimativ komfort under ridning. Derudover giver FLX-skummellemsålen ovenpå en ATS Pro Performance indersål den ideelle støddæmpning. Begge sålkomponenter giver langvarig støtte, absorberer stødpåvirkninger og nedsætter kompression og tryk, hvor det er nødvendigt. Disse støvler er designet efter den højeste standard med en speciel Duratread-ydersål og ryttertestede friktionszoner. Ascent H20 foldstøvler er også tilgængelige til mænd og gør det ud for komfortable og fuldt understøttede træningsstøvler, som er tilgængelig for alle.

Copyright Ridehesten.com
Ascent H20 Paddock Boots. Foto: Ariat

Ascent Chap

Ved at bruge den samme lette strikkonstruktion som Ascent foldstøvlerne, kan disse sættes sammen med Ascent leggins for at skabe en høj støvle. Den strikkede nedre del over vristen skaber en slank finish, som giver udseende af en høj støvle. Designet har også et indvendigt forstærkningspanel på læggen, som giver stabilitet og støtte. En YKK-lynlås i fuld længe og med lukning foroven giver den komfort, du har brug for, når du træner.

Copyright Ridehesten.com
Unisex Ascent Chap. Foto: Ariat

Kollektionen er tilgængelig fra februar 2022Ariats hjemmeside, og priserne er som følger:

Ascent basislag – 80 euro

Ascent sweatshirt – 110 euro

Ascent halv-grip tights – 125 euro

Ascent ridestøvler – 290 euro

Ascent foldstøvler – 150 euro

Ascent leggings – 123 euro

For mere information kontakt:

E-mail: ariat@littleredpr.co.uk / telefon: 07506 756 914

Fakta
Om Ariat

Ariat International blev grundlagt i 1993 af to tidligere Stanford MBH-klassekammerater, Beth Cross og Pam Parker, med det visionære mål om at integrere teknologi fra sportssko i ridestøvler. Fokuset på at tilføre innovativ teknologi til fodtøj og beklædning har gjort Ariat til verdens førende ridesportsmærke, som stolt bæres af de bedste ryttere såvel som millioner af mennesker, der bor på landet eller rider udendørs. I 2018 blev Ariats medstifter og administrerende direktør, Beth Cross, kåret til EY Entrepreneur of the Year i forbrugerkategorien for det nordlige Californien. Prisen hylder holdets succes med at skalere en blomstrende virksomhed i verdensklasse og samtidig skabe en fantastisk virksomhedskultur.

Fold up
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen