Auktionsfokus: Vong's Brunello

24-02-2018 11:19

Når Dansk Varmblods Forårsauktion skydes i luften under hingstekåringen i MCH Messecenter Herning lørdag den 10. marts, kommer der både talentfulde dressur- og springheste under hammeren

Copyright Ridehesten.com

Kollektionen til Dansk Varmblods Forårsauktion er nu tilgængelig med tekst, foto og video, så det er bestemt værd at besøge auktionssiden og studere de foreløbigt 31 heste, der allerede er online HER.

Den første springhest, vi sætter spot på er 3-års hingsten Vong’s Brunello e. Balou/ Con Capitol/ Calido I, der er et tiltalende hingsteemne udtaget til hingstekåringen.

På løsspringningsbaner løser han opgaven uden tøven og med super energi, overblik og mod, mens han igennem et kraftfuldt afsæt og en særdeles god teknik demonstrerer sin store kapacitet.

Hans far er fløjhingsten Balou, der kombinerer den franske Almé Z-linje med de holstenske C-linjer, der også figurerer på morsiden.

Brunellos mormor er helsøster til den internationale springhoppe Cuba Libre (160 cm for Canada), og hoppestammen har givet mange andre succesfulde sportsheste.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen