Avlshingsten Knock-Out solgt til Østrig (video)

08-01-2022 10:38

KWPN-hingsten Knock-Out, der er far til flere lovende danskavlede afkom, er allerede faldet godt til på det østrigske stutteri Pramwaldhof, der erhvervede hingsten hos Helgstrand Dressage før årsskiftet

Copyright Ridehesten.com
Knock-Out og Astrid Neumayer fotograferet af EQWO/Petra Kerschbaum.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hingsten Knock-Out e. Expression/ Ferro/ Goodtimes blev kåret i Dansk Varmblod som 3-årig præmiehingst i 2018, efter hingsten var kåret som præmiehingst i KWPN i Holland og importeret af Helgstrand Dressage. Knock-Out gik 10-dages prøve og blev indsat i avlen samme år, men fuldførte først 35-dages testen året efter, hvorfor han ikke var aktiv i avlen som 4-års. Således er han i dag far til to årgange i Dansk Varmblod - årgang 2019 og årgang 2021.

Allerede i første årgang markerede han sig med flere auktionsføl af høj kvalitet, og blandt dem var et af de allerførste føl i Danmark, Borbjergs King DWB, der har De Noir/ Michellino på morsiden. Han blev solgt til norske Kristin Andresen og blev ved forbesigtigelsen i december udtaget til Dansk Varmblods Hingstekåring 2022.

Copyright Ridehesten.com
Hoppeføllet Midnights Florentina DWB efter Knock-Out/ Fürstenball. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Af Knock-Outs anden årgang skinnede hoppeføllet Midnights Florentina DWB igennem. Hun er opdrættet af Karina Lorentzen & Heidi Lorentzen og trukket på en hoppe efter Fürstenball/ Blue Hors Romanov. Ved Dansk Varmblods Krafft Eliteskue 2021 sluttede Midnights Florentina DWB blandt de bedste i følfinalen, og på den efterfølgende Elitefølauktion blev hun et af de dyreste hoppeføl og skiftede ejer til Blue Hors.

Knock-Outs far er Vivaldi-sønnen Expression, der har haft succes i avlen med flere kårede sønner og i sporten under Diederik van Silfhout op til Grand Prix-niveau. I sin tid hos Helgstrand Dressage er Knock-Out uddannet af bl.a. Betina Jæger Jensen og Michael Grønne Christensen og har vist stor talent for det samlede arbejde.

I efteråret 2021 blev Knock-Out solgt til det østrigske Gestüt Pramwaldhof, hvor han flyttede til i december og rides af Astrid Neumayer, som er meget begejstret for hingstens talent.

Copyright Ridehesten.com
Knock-Out og Astrid Neumayer. Foto: EQWO/Petra Kerschbaum
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen