Avlshoppe solgt ubeset fra Ridehesten

03-04-2013 16:49

Signe Wiese

Ejendomsmægler Lone Bøegh Henriksen mener ikke blot, at det ser lysere ud på boligmarkedet men i høj grad også på hestemarkedet. For nyligt har hun solgt en hest ubeset via Ridehesten.coms salgsdata

Indehaveren af HP Horses i Hillerød, Lone Bøegh Henriksen, har i de seneste uger oplevet en markant stigende interesse for sine heste. Hun har fornyligt solgt en særdeles god, ældre avlshoppe via Ridehesten.coms salgsdatabase. Hun fik flere henvendelser på den 14-årige hoppe og handlen forløb meget let og hurtig.

Der var tale om en stabil avlshoppe, der er mor til både en b-hest i dressur, en bronzemedaljehoppe og flere meget lovende yngre afkom solgt til topryttere. Hoppen blev solgt ifol med Fürstenball, som den har fået sine bedste afkom med, og skal fole til sommer hos sin nye ejer i Norge.

- Jeg oplever lige nu en god efterspørgsel på unge rideheste, og vi får også henvendelser om avlshopper og opdræt, fortæller Lone Bøegh Henriksen, der tidligere har haft succes med at markedsføre sine heste på Ridehesten.com.

Hendes priser er afstemt på forhånd, og hun oplever, at folk er villige til at betale, hvad der forlanges. Samtidig slår hun fast, at sælger bør være realistisk omkring markedets priser, og så er det vigtigt at kunne præsentere en vare, der er i orden. Det er som sælger også vigtigt at gøre sig umage med sin annonce og præsentere gode og vellignende billeder af sine salgsheste, er Lone Bøegh Henriksens erfaring.
- Folk bliver fanget af professionelle billeder, og derfor er det en glimrende ordning, at man som kunde frit kan bruge Ridehestens billeder i salgsannoncer, synes Lone Bøegh Henriksen.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner