Bachmann til landsholdsamling med ny hest (video)

09-06-2020 11:11

Ved gårsdagens landsholdssamling for de danske seniordressurryttere på Blue Hors kunne man opleve den tidligere Blue Hors-rytter, Daniel Bachmann Andersen, på en ny tophest

Copyright Ridehesten.com
Marshall-Bell ved egnethedstesten i 2016. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved landsholdsamlingen for de danske seniordressurryttere på Blue Hors red Daniel Bachmann Andersen i går den 8-årige DV-vallak Marshall-Bell e. Blue Hors Don Romantic/ Michellino, der er opdrættet af Tina og Nicolai Jepsen og ejet af CVL Horses ved Vivi og Christian Vang-Lauridsen.

Den meget talentfulde hest har tidligere været redet af Michala Damm Frydenberg, der rider for CVL Horses. I øvrigt er Marschall-Bells helsøster Madison-Bell mor til den kårede Grand Galaxy Win-søn Giovanni-Bell, der ved hingstekåringen i Herning i år blev hædret med Aage Ravns vandrepokal.

Da Marshall-Bell var ung, købte den kendte hesteavler Henrik Hansen halvpart i den og fremstillede den sammen med opdrætterparret til hingstekåring i Dansk Varmblod. Her blev den solgt på forårsauktionen til CVL Horses ved Vivi og Christian Vang-Lauridsen, der blev meget glade for købet og sidenhen har købt Marshalls lillebror efter Floriscount.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Daniel Bachmann Andersen, som kun har redet Marshall i et par måneder, postede i går en video fra landsholdsamlingen med med meget rosende kommentarer om Marschall som en fremtidsstjerne.

Du kan læse meget mere om Tina og Nicolai Jepsens opdræt i avlerprofilen "2019 har været et fantastisk år" i magasinet Ridehesten 01/2020.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen