Baltic Cup lørdag

03-12-2016 20:59

Nanna Nørgaard

Så er lørdagen rundet af ved dette års Baltic Cup finale på Vilhelmsborg. Der har været fart over feltet og i dag blev holdkonkurrencerne blandt andet afgjort.

Copyright Ridehesten.com
Det vindende hold for kat. III Baltic Cup team competition

Kat. I

Dagens første klasse var Small Tour for kat. I, som blev en ren dominans for de danske ryttere idet top 5 udelukkende bestod af danske ekvipager. Vinderen blev Anna Victoria Weilsby på Jeffie Carwyn i en suværen tid på 49.76 sek. Laura Norman Olsen måtte nøjes med anden pladsen i tiden 52.45 sek, men Anne Sofie Tørnæs indtog tredje pladsen på Strattontstown Nearly Gone.

Kat. III

I dag blev også holdkonkurrencerne afgjort og hos kat. III ponyerne blev det det svenske hold bestående af Beata Hermelin på Moflos  Zorro, Nathalie Persson på Ard Chuan Delight, Thea Gånehed på Stella Luna og Ebba Danielsson på 3 Parc Chit Chat

Copyright Ridehesten.com
Det vindende hold for kat. II Baltic Cup team competition

Kat. II

Hos kat. II ponyeren blev det endnu engang dansk dominans, idet det blev det danske hold bestående af Alexander Godsk på Coelenhagen's Reza, Anders Uve Shjøbeck Hoeck på Rolighedens Pedro, Julie Karoline Terp på Golden Spirit og Josefine Sandgaard Mørup på Katjes Valentjin.

Kat. I, holdkonkurrencen

For kat. I blev vinderene det danske hold, bestående af Maria Nørregaard langhoof på pepper Ann 7, Anna Sofie Tørnæs på Kalypso Skovgaard, Theodor Wolfgang just linde på Bel air og Christine Thirup Christensen med samlede nul fejl.

Copyright Ridehesten.com
Det vindende hold for kat. I Baltic Cup Team competition

Children og Juniorer

Ligeledes blev der fundet den samlede vinder af Baltic Cup for henholdsvis children og juniorer. Vinderen af Baltic Cup for children blev svenske Beata Hermelin. For juniorene blev det til en dansk sejr der gik til Phillips W Linde.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen