Baltic cup takker af

05-05-2019 19:44

Mange unge talenter har kæmpet om placeringerne ved anden afdeling af Baltic Cup denne weekend i Fredensborg. Det er blevet til flere danske placeringer i dagens Grand Prix-klasser for pony-, junior- og childrenrytterne

Foto privat, Karoline Sloth Kjær og vallakken Wrapgaardens Magic
Nyheden fortsætter efter annoncen

Anden afdeling af Baltic Cup på Capacity Showjumping Center i Fredensborg takker af for denne gang.

I dag sluttede ekvipagerne af med de sidste individuelle klasser, hvor den for både pony-, junior- og childrenrytterne stod på Grand Prix springning.

Children rytterne var først på banen, hvor der skulle springes 125 cm. Blandt 16 stærke konkurrenter løb Josephine Christian Jacobsen og Augustinus Lan med sejren efter en nulrunde i tiden 46,38 sekunder. Andenpladsen gik til finske Suvi Paavola, mens tredjepladsen også blev dansk, nemlig til Ina Meldgaard Slettnes Møller på Carlisca M med 4 fejl efter omspringningen i tiden 30,82 sekunder.

25 springende ponyekvipager var klar til at kæmpe om placeringerne, hvor sejren gik til svenske Beata Hermelin, mens Clara Ibh med Mystic Sandy red sig ind på andenpladsen med nul fejl i tiden 33,44 sekunder, mens tredjepladsen gik til Esme Ege Olsen på Bel Air, der fik 7 fejl i omspringningen med tiden 42,93 sekunder.

Juniorrytterne sluttede dagen på den 140 cm høje bane, hvor sejren også gik til svenske Beata Hermelin, mens danske Emmalou Falck Gubi Olsen på Cooper snuppede andenpladsen med nul fejl i tiden 33,60 sekunder. Tredjepladsen gik til Mie Stuhr-Petersen på Chapaleufu med fire fejl i tiden 84,33 sekunder.

Dagen bød også på en Cat II Sponsor Cup, hvor Karoline Sloth Kjær og vallakken Wrapgaardens Magic snuppede sejren i tiden 46,38 sekunder, tæt efterfulgt af Caroline Broch og Oldcastle Misty, der red ind i tiden 46,69 sekunder. Tredjepladsen gik til Astrid Tolsgaard Jensen og Sunday Ru Flavien med nul fejl i tiden 47,58 sekunder.