Baunehøjens Carpaccio solgt til ponyrytter

10-07-2024 10:47

Den tidligere UVM-deltager og internationale lilleturshest, Baunehøjens Carpaccio, er solgt til en dansk ponyrytter

Copyright Ridehesten.com
Anette Ejlersgaards Baunehøjens Carpaccio er solgt til en dansk ponyrytter. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 11-årige DV-vallak Baunehøjens Carpaccio e. Charmeur/ Kermo's White Talisman (opdr. Pia Grobert), der både har opnået flotte resultater som unghest og siden har startet international lilletur, er nu solgt til ponyrytter Rikke Maria Schoubye Johansen, skriver Eurodressage.

Rikke overtager tøjlerne fra ejer Anette Ejlersgaard, som har redet mange topresultater hjem på vallakken. Hun erhvervede sig Carpaccio som 5-års til Dansk Varmblods forårsauktion for en sum på 56.000 euro. 

Som 6-års blev Anette Ejlersgaard og Carpaccio placeret som nr. 2 til DRF's championatsfinale, og samme år blev de også udtaget til at ride UVM i Ermelo for 6-års heste. Her opnåede de en placering som nr. 14 i den første kvalifikation. I 2020 blev parret også udtaget som reserve til UVM i Ermelo for 7-årige heste. 

I 2021 forsatte Carpaccio sin uddannelse under Dennis Fisker, som nåede at starte Carpaccio op til Intermediare 1 til landsstævne med flotte procenter.  

I december 2021 vendte Carpaccio dog tilbage til Anette Ejlersgaard, som i løbet af 2022 kunne tilføje internationale starter på lilleturs-niveau til CV'et. 

Copyright Ridehesten.com
Baunehøjens Carpaccio under Dennis Fisker. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I slutningen af sidste uge kunne Rikke Maria Schoubye Johansen offentliggøre, at hun nu havde erhvervet sig den talentfulde vallak. 

Rikke har adskillige resultater på både nationalt og internationalt plan bag sig som ponyrytter, hvor hun danner par med både Lykkesholms Cyperb e. Lukas/ Maior Domus (opdr. Janni Storgaard Madsen) og D'Artagnan 187 e. FS Don't Worry/ Colano. 

Senest var hun til start på Lykkesholms Cyperb i Hagen, hvor opnåede en placering som nr. 7 i kürridtet. Hun og D'Artagnan 187 er derudover blandt de ponyryttere, der om få uger skal repræsentere Danmark til EM. 

Copyright Ridehesten.com
Rikke Maria Schoubye Johansen og Lykkesholms Cyperb. Foto: Ridehesten.com/Aviaja Vindum Hansen

Rikke skriver på sin Instagramprofil om det nye partnerskab med Carpaccio: 

– Så glad for at kunne fortælle, at Baunehøjens Carpaccio nu er en del af vores familie. Han er den sødeste hest, og jeg er den heldigste pige. 

Kilde: Eurodressage

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner