Bedårende Franklin-døtre på følauktion (video)

31-08-2020 17:42
Avl

Blandt 15 fremragende dressurføl, der kommer under hammeren ved følauktionen Nordic International Sales på lørdag den 5. september, ser vi her nærmere på et par skønne hoppeføl efter stempelhingsten Franklin

Copyright Ridehesten.com
Auktionsføl Gørklintgårds Blackberry. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

I forbindelse med denne uges DM i dressur, der afvikles ved Equitour Denmark-stævnet i Uggerhalne, vil der lørdag den 5. september være følauktion over en kollektion af 15 kvalitetsføl på Nordic International Sales, der i år afvikles som streamingsauktion i et samarbejde med Dansk Varmblod.

Gørklintgårds Blackberry er et velrejst, feminint og typestærkt hoppeføl med en stor og meget rummelig travbevægelse samt en særdeles god galopbevægelse. I morstammen på dette lovende hoppeføl findes guldmedaljehoppen og Årets Hoppe i 2008, Gørklintgårds Brody, ligesom hoppestammen har givet flere S-heste i dressur og kårede hingste som bl.a. Gørklintgårds Shaolin.

Det yderst elegante og velfungerende hoppeføl Fay besidder en høj ædelhedsgrad takket være sin mormor, elitefuldsblodshoppen Red Rose XX, der har markeret sig gennem generationer  med ædle og elegante efterkommerne. Fay har tre ekstremt gode gangarter og fører sig frem med stor balance og virkelig god aktion. Ud af stammen kommer kårede hingste som Cassidy, Orion og den netop godkendte Olympus samt adskillige medaljehopper.

Auktionen åbner for online bud på torsdag den 3. september kl. 17.00

Se hele kollektionen af auktionsføl.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald