Beerbaums heste i trafikuheld

22-10-2009 12:23

Grethe Næsby

Ludger Beerbaums hestetransporter blev totalskadet ved et trafikuheld i går på den tyske motorvej. To heste i miilionklassen var involveret
Copyright Ridehesten.com
Beerbaums hestetransporter var på vej hjem med hestene fra World Cup-stævnet i finske Helsinki, hvor OL-rytteren blandt andet deltog med en af sine topheste Coup de Coeur. (Foto: Ridehesten.com).

Den tyske OL-rytter Ludger Beerbaums hestetransporter var i går involveret i et alvorligt trafikuheld på den tyske motorvej, skriver tyske LocalXXL. Uheldet skete tæt på Beerbaums hjem ved et vejarbejde ved byen Gross Ippener. Her holdt transporteren stille, da en bilist af ukendte årsager kørte direkte op bag i hestetransporteren. Førerhuset på transporteren med en kvindelig chauffør og en passager blev stærkt sammentrykket, og hestetransporteren er efter alt at dømme totalskadet, skriver Beerbaum selv på sin hjemmeside. Inde i transporteren skred hestene i deres bokse og klemte en groom, som stod hos hestene. Heldigvis slap hestepasseren uden alvorlige skrammer. Hestene blev ført væk af politiet og en anden hestepasser og blev tilset ved siden af motorvejen. Oprydningsarbejdet blev besværliggjort, idet oprydningsarbejderne ikke ønskede at skræmme hestene yderligere. Der blev skaffet en ny transport til hestene, som de kunne køres væk i, og først efter 2 timer var oprydningsarbejdet færdiggjort. - Jeg er glad for, at ingen af mine medarbejdere er blevet skadet, skriver Ludger Beerbaum på sin hjemmeside, - Ved første gennemgang ser det da også ud til, at hestene er sluppet med overfladiske skrammer. De skal dog undersøges yderligere.

Links

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner