Bliv klogere på den nye købelov med Sophus Bøgeskov

02-02-2022 19:30

Trine Askjær-Jørgensen

Kom til foredrag med advokat Sophus Bøgeskov Christensen den 31. marts og bliv klogere på ændringen af købeloven, som trådte i kraft den 1. januar 2022 og ændrer forholdene omkring handle med heste for både private og erhverv

Copyright Ridehesten.com
Sophus Bøgeskov Christensen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 1. januar 2022 trådte en lovændring af Købeloven i kraft, som ændrer de købsretslige forhold omkring handel med heste. Dette har betydning for alle, der handler med heste – uanset om det er en enkelt hest, der sælges eller købes privat, eller om der er tale om professionel handel.

Derfor kan du nu komme til et spændende og meget relevant foredrag med advokat Sophus Bøgeskov Christensen, der er blandt landets førende rådgivere indenfor tvistløsninger i heste- og dyrlægebrancherne og har mange års erfaring med juridiske sager vedrørende handel med heste.

Sammen med Malene Nordquist Hansen, der står bag virksomhederne Esthetic Agency and Blivhel, har Sophus Bøgeskov nemlig sat sig for at gøre folket klogere på, hvad ændringen i købeloven betyder og ikke mindst sprede budskabet om vigtigheden af en ærlig branche og handel med heste.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Foredraget finder sted den 31. marts 2022 kl. 19.00-21.30 på Cafe Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde. 

Pris: 499,00 kr.

Køb billet til foredraget på Billetsalg.dk

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen