Hele springeliten i Herning

01-02-2017 11:20

Nu er der sat navn på de springryttere, som er udtaget til at ride de internationale klasser ved Herning Horse Show i marts, og hele den hjemlige elite skal til Herning

Copyright Ridehesten.com
Den regerende danske mester Søren Møller Rohde er naturligvis på startlisten ved Herning Horse Show.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra den 8. - 12. marts kommer MCH Messecenter Herning til at genlyde af hestetramp og -vrinsken, for flere hundrede hingste, championatsheste, showheste samt internationale spring- og dressurheste samles til Herning Horse Show, Dansk Varmblods store hingstekåring og hingsteshow med messen Hest & Rytter med mere end 300 messestande. 

Der har være en overvældende interesse fra både danske og internationale ryttere for at få plads i konkurrenceklasserne i Herning, og nu har de respektive landstrænere sat navne på de hjemlige ryttere, som får plads til stævnet. Rytterne er udtaget til at deltage i CSI3*, CSI1* eller CSIYH1* og listen rummer flere topryttere bl.a. OL-rytter Thomas Velin og landsholdsrytterne Thomas Sandgaard, Linnea Ericsson-Carey, Rikke Haastrup Kristensen, Søren Pedersen, Andreas Schou, Torben Frandsen med mange flere, samt de toneangivende ungseniorer, ungryttere og juniorer. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Listen kan ses ved at følge linket HER

Oplysninger om billetter, tidsplaner med meget mere kan man finde HER

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing