Blue Hors Dreamline til Anders Hoeck

26-09-2019 09:40

Blue Hors' talentrytter Anders Hoeck har efter blot tre ugers samarbejde med hingsten Blue Hors Dreamline fundet rytmen og sejrede i begge starter på hingsten i weekenden

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors Dreamline med sine tidligere rytter fra Tyskland. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Anders er en talentfuld og ambitiøs ung rytter, der indgår som en del af Blue Hors' talentprogram, hvis målsætning er igennem støtte og opbakning at være med til at fastholde og udvikle unge talenter og dermed være med til at skabe morgendagens seniorryttere, skriver Blue Hors på deres hjemmeside.

Anders Hoeck var i weekenden til start ved Rideklubben Møllens C-stævne, hvor han opnåede fremragende resultater, bl.a. med den 7-årige Blue Hors Dreamline e. Blue Hors Don Olymbrio/ Blue Hors Hotline (opdr. Åse og Henning Urup), som han kun har redet i tre uger. Det blev til to sejre i MB0 med 73,077% begge dage. Den første dag blev det desuden til en andenplads med Kielsgaardens Prince Maybe e. Blue Hors Don Olymbrio/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Dora Margrethe Knudsen) med 70,897%, og på andendagen vandt denne ekvipage MB2 med 74,079%. Desuden blev Anders nr. 2 i procentklassen, hvor han startede Intermediaire II på Hoeck's Cididada e. Coronado/ Carano (opdr. Hans Jørgen Hoeck) til 69,605%.

Copyright Ridehesten.com
Anders Hoeck. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dreamline er opvokset på Blue Hors og blev ved hingstekåringen i Herning i 2015 udnævnt til præmiehingst. Han blev i sæson 2017 lejet ud til et tysk statsstutteri, hvor han har fungeret som avlshingst, indtil han for nylig kom under sadlen hos Anders. Efter tre ugers samarbejde med Dreamline fortæller Anders: 

– Han er en utrolig nem hingst at omgås med en fin tilgang til arbejdet. Jeg har hurtigt fundet ind til ham og er allerede meget glad for ham.

Anders fortæller ydermere, at han har planer om at deltage ved årets Dressurfestival på Blue Hors. Han planlægger at deltage med både Dreamline, Kielsgaards Prince Maybe og Blue Hors Zwobber, som han også rider for Blue Hors.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen