Blue Hors Dressurfestival – går nu internationalt

05-09-2016 10:49

På kort tid har Blue Hors Dressurfestival etableret sig i dansk dressursport som et attraktivt landsstævne med internationalt snit, og nu udvides konceptet, så Blue Hors Dressurfestival faktisk får internationale klasser

Copyright Ridehesten.com

Blue Hors Dressurfestival havde sin debut i 2013 og har fra første år været en ubetinget succes og afholdes hvert år i november. Hos rytterne har stævnet opnået stor popularitet, fordi opstaldnings- og opvarmningsfaciliteter er i førsteklasse med faste stalde og fiberbaner. Publikum har nydt godt af topsport blandt nogle af Danmarks bedste ryttere i smukke og komfortable omgivelser, da stævnet afholdes i den store opvarmede opvisningshal, som til arrangementet er pyntet flot op.
 
Et skridt videre
Når den fjerde Blue Hors Dressurfestival afvikles torsdag den 17. november til søndag den 20. november 2016, så byder stævnet fortsat på landsstævneklasser fra MB0 til Prix St. Georges, Youngster Cup og Finale i Bundgaard Byg Cup.
Herudover byder Blue Hors Dressurfestival på CDI3*-stævne med lille tur bestående af Prix St. Georges og Intermediare I og stor tur med Grand Prix og Grand Prix Kür. Ved stævnet i november deltager flere danske topryttere, deriblandt danske OL-ryttere fra RIO samt flere internationale topryttere.

/Blue Hors.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen