Blue Hors Føl- og dressurchampionat

25-06-2013 13:17

Signe Wiese

Danmarks største hingstestation - Blue Hors - inviterer endnu en gang til Føl- og dressurchampionat. I år afvikles arrangementet den 28. - 29. juni, og kataloget er nu online og kan ses på Blue Hors' hjemmeside

Copyright Ridehesten.com

Også i 2013 viderefører Blue Hors den gode tradition, der efterhånden er blevet opbygget med afholdelse af et føl- og dressurchampiont for afkom efter avlshingste fra Blue Hors og Stutteri Ask.

Arrangementet løber over to dage - fredag er der kvalifikation for de 3- og 4-års heste, der er tilmeldt dressurchampionatet, og lørdag er der finaler i dressurchampionatet, samt følchampionat.

Der er tilmeldt i alt 55 unge dressurheste til dressurchampionatet - de fordeler sig på 14 3-års heste og ikke mindre end 41 4-års heste.

130 føl er tilmeldt følchampionatet, og de fordeler sig på 10 springbetonede hoppeføl, 11 springbetonede hingsteføl, 47 dressurbetonede hingsteføl, og 62 dressurbetonede hingsteføl. 

Fredag startes der ud kl. 11 med kvalifikationen for 3-års heste, og lørdag starter dagen kl. 10 med finalerne i dressurchampionatet.

Kataloget er online på Blue Hors' hjemmeside, og kan ses HER 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen