Et forår fyldt med online hingstefremvisninger

10-03-2021 14:00
Avl

Hesteavlere og andre interesserede i de pragtfulde avlshingste må vænne sig til, at hingstefremvisninger i dette forår foregår online. Blue Hors har meldt ud, at de holder online hingsteshow på lørdag

Copyright Ridehesten.com
Det bliver uden live publikum, at avlsleder på Blue Hors Martin Klavsen i år kommer til at præsentere hingstekollektionen - men forhåbentligt med et meget stort online publikum. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Januar, februar og marts er normalt meget travle måneder med hingstekåringer og hingstefremvisninger – og sædvanligvis med et stort live publikum ved hvert arrangement. I denne tid med forsamlingsrestriktioner har vi efterhånden vænnet os til, at vi ikke kan være til stede ved de eftertragtede arrangementer, men så se hingstene på vores skærm – hvad enten det er PC, TV, telefon eller andet steds.

Flere hingstekåringer er i år blevet afviklet uden publikum og med livestreaming, og i næste uge afvikles Dansk Varmblods Hingstekåring – ikke med direkte livestreaming, men med efterfølgende visning på et hingstekåringssite med video, foto, bedømmelse mv.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere hingsteshows har trukket mange tusinde tilskuere fra hele verden, fordi de vises online, og senest har Helgstrand Dressage sammen med Paul Schockemöhle vist deres hingste til hele verden i form af et online show.

Blue Hors har nu meddelt, at de er klar med videomateriale til online hingsteshow på lørdag den 13. marts, hvor man fra kl. 18 kan nyde en præsentation af alle stationens hingste. Showet kan tilgås via Blue Hors’ egen hjemmeside.

Blue Hors Online Hingsteshow 2021.

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors Zackorado og Cristian Tudela Ruiz. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen