Anna og Quarton i top ved debut (video)

11-11-2018 12:48

Britt Carlsen

OL-rytter Anna Kasprzak debuterede Quarton internationalt ved Blue Hors Dressurfestival og i deres første start i Grand Prix Special blev det en andenplads efter den tyske landsholdsrytter Dorothee Schneider

Anna Kasprzak var meget tilfreds med weekendens internationale debut med Quarton e. Quaterback/Blue Hors Don Schufro (opdr. Per-Arne Persson). Hendes galopprogram i Grand Prix Specialen fungerede perfekt, mens et par misforståelser mellem dem resulterede i lidt usikkerhed hos hesten i piaffe/passage og overgange foran dommerne. De kom dog stærkt igen med en flot afsluttende midterlinje i piaffe/passage. Med 70,596% gik de ind på andenpladsen efter den tyske landsholdsrytter Dorothee Schneider, som viste et meget smukt og sikkert program med meget flotte sidebevægelser og så har Pathetique e. Quaterback/Cassado en dejlig elastisk passage med flot løft og energi. For deres program scorede de 75,064% og dermed en sikker sejr.

Det blev også dansk på tredjepladsen til Lone Bang Larsen og Bakkely's Onandt e. Onassis/Michellino  (opdr.  Preben Hald) i kort afstand til Anna med 70,340% en lille fejl i serien kostede points på kontoen, men dem samlede hun op i flotte traverser, fine øgninger i både trav og galop. 

Se resultatet HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen