Blue Hors viser hingste frem på Stutteri Ask

04-03-2024 10:21

Trine Askjær-Jørgensen

Avl

I slutningen af marts er Blue Hors klar til at vise hingstekollektionen 2024 frem, og det bliver for første gang i de nye rammer på Stutteri Ask i Martofte på Fyn

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Blue Hors, som vi kender det i Randbøl, lukker som bekendt ned, og hingstestationen- og træningsstalden flytter til nye rammer hos Stutteri Ask i Martofte. Efter med en 30 års markant tilstedeværelse indenfor avl og sport, er det noget af en milepæl. Blue Hors tager nu det næste skridt mod et mere intimt og nært miljø, men til trods for ændringerne forbliver virksomhedens engagement og passion for branchen uændret.

Den 30. marts 2024 slår Blue Hors dermed dørene op for deres første hingstefremvisning i de nye rammer, hvor hingstestationen og træningsstalden fremover vil være samlet under ét tag. I den imponerende Casir-hal på Stutteri Ask vil der blive præsenteret en kollektion af både dressur- og springhingste.

– Vi fortsætter med at betjene vores kunder med et særligt udvalg af hingste i absolut topklasse, udtaler Martin Klavsen fra Blue Hors og fortsætter: – Vores mål er at opretholde den samme høje standard og ekspertise, som vores kunder altid har kunnet forvente fra os, især når det kommer til hingstevalg.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Med en imponerende kollektion af hingste som Baron, Monte Carlo, Farrell, Santiano og Purple Rain og St. Schufro kan Blue Hors bryste sig af både internationale topresultater og en betydelig indflydelse på avlen – som de har kunnet de sidste 30 år.

I december-, januar- og februar-udgaverne af magasinet Ridehesten har vi taget et "trip down memory lane" i Blue Hors' historie gennem tre årtier. Du finder magasinerne på vores webshop, hvis du har lyst til at dykke ned i dressur- og avlscenterets store indflydelse og resultater gennem årene.

Copyright Ridehesten.com
Martin Klavsen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

/Blue Hors

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner