Blue Hors Zackerey rides nu af Therese Nilshagen

01-02-2022 12:22

Annika Knudsen Lorentsen

Den 8-årige Dansk Varmblods-hingst Blue Hors Zackerey har igen fået ny rytter i Tyskland, hvor han i sæsonen 2022 vil stå til rådighed hos Dressurleistungzentrum i Lodbergen, Tyskland

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen med Blue Hors Zackerey. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Blue Hors Zackerey e. Blue Hors Zack/ Sandro Hit (opdr. Tove og Ove Møller Nørgaard) er født i 2014 og han blev i 2018 færdigkåret i Dansk Varmblod, hvor han fik tildelt opdrættermedalje i guld og modtog Aage Ravns vandrepokal. 

I 2018 gik Zackerey desuden ved Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for 4-års heste i dressur, hvor han endte som nr. 2 med Daniel Bachmann Andersen i sadlen. Da Daniel stoppede som rytter på Blue Hors overtog Severo Jurado Lopez, som driver sin egen stald, hingsten. 

I 2021 flyttede hingsten til Tyskland, hvor han stod til rådighed i avlen hos Determanns hingstestation. Her blev det Lukas Fischer der stod for ridningen, og i december 2021 red de stævne på M-niveau. 

Copyright Ridehesten.com
Severo Jurado Lopez med Blue Hors Zackerey. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Rides nu af svensk landsholdsrytter
Skiftet til 2022 betød, at det igen blev tid for Blue Hors Zackerey at flytte, og nu står han hos Dressurleistungzentrum i Lodbergen, Tyskland. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi er meget glade for at den højt præmierede søn af Blue Hors Zack er flyttet ind i sin boks hos os, og vi vil gerne takke Blue Hors for tilliden ved at stille ham hos os, fortæller de i et opslag på deres Facebook-side.

Copyright Ridehesten.com
Therese Nilshagen ved EM 2021. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Til Eurodressage fortæller Therese Nilshagen, som er chefberider hos Dressurleistrungszentrum, at hun har overtaget tøjlerne på hingsten. 

– Zackerey har været her et par dage. For tiden er det mig der rider ham og hvis det viser sig, at vi passer godt sammen, vil jeg fortsætte med at uddanne ham. Han er en sød hingst med meget power og energi. Selvfølgelig som hingst er vi stolte af at kunne tilbyde så spændende en hingst til vores avlere, fortæller hun.

Foruden kåringen i Dansk Varmblod er Zackerey kåret i Oldeburger Verband og Svensk Varmblod.

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors Zackerey. Foto: Ridehesten.com/Tine Luther
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald