Blue Hors Zick Flower bedst i Grand Prix

26-06-2021 15:46

Annika Knudsen Lorentsen

Det blev Blue Hors-rytteren Christian Tudela Ruiz der red sejren hjem i dagens Grand Prix på Blue Hors. Det gjorde han i sadlen på Blue Hors Zick Flower, som leverede et stabilt program og opnåede 73,567%

Copyright Ridehesten.com
Christian Tudela Ruiz og Blue Hors Zick Flower. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dagens Grand Prix-felt kunne man opleve både mere erfarne og mindre erfarne Grand Prix-ekvipager, og sejren gik til en af de ekvipager, der ikke har været et par så længe. Her var det nemlig Christian Tudela Ruiz, der red den 13-årige hingst Blue Hors Zick Flower e. Blue Hors Zack/Blue Hors Romanov (opdr. Andreas Gregersen) igennem et flot program. 

Ekvipagen opnåede 73,567%, hvor de gennem programmet blev belønnet med flere 8-taller, såvel som et enkelt 8,5. Det blev dermed også en stabil sejr, idet, at de vandt med mere end 2% ned til nummer 2. 

På andenpladsen blev det Daniel Bachmann Andersen med den røde vallak, Fanalino e. Floriscount/Alabaster (opdr. Martin Otten), som opnåede 71,467%. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tredjepladsen gik til endnu en Blue Hors-ekvipage, for her var det nemlig Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zatchmo e. Blue Hors Zack, der red til 71,2%. 

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zack. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Blue Hors Zack godt repræsenteret ved stævnet
Alvshingsten Blue Hors Zack, som er mulig OL-hest med Nanna Skodborg Merrald senere på sommeren, er flot repræsenteret ved stævnet, i form af mange afkom, der har leveret gode resultater. I dagens Grand Prix var det Zack-afkom, der tog sig af både første- og tredjepladsen, mens også den 9-årige Heiline's Zackton e. Blue Hors Zack/Come Back II havde debut i Grand Prix i dag, hvor han med Carina Cassøe Krüth i sadlen leverede en fin debut. 

I gårsdagens Intermediaire II var Zack-afkom på de tre bedste placeringer, mens han også er far eller morfar til flere af de unge heste, der tidligere på dagen deltog i Blue Hors Championater for 3- og 4-års heste. 

Se resultater fra stævnet her.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing