Bøgh i top af Baltic Cup Grand Prix

21-01-2023 15:47

Annika Knudsen Lorentsen

Her først på lørdagen, har flere danske children-, junior- og U25-ryttere været i aktion i Grand Prix-klasser ved Baltic Cup, og Josephine Bøgh sikrede sig sejren for U25

Copyright Ridehesten.com
Josephine Bøgh med Ibis. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag er er der Grand Prix-klasser og holdkonkurrencer på programmet ved Baltic Cup hos Riders Cup. I formiddags red childrenrytterne deres Grand Prix på en 125 cm høj bane. Her var det udenlandske ryttere der besatte de to bedste placeringer, mens danske Emilie Sehested Boll med Lantini-EM e. Bøgegårdens Apollo/ Candillo (opdr. Peter A. Petersen) tog tredjepladsen. 

I Grand Prix-klassen for junior/U25 tog Josephine Bøgh sejren i sadlen på Ibis e. C-Indoctro (opdr. Jens Kvist). Det gjorde hun efter en fejlfri og hurtig omspringning. Kun tre ryttere lykkedes med at ride fejlfrit i omspringningen, og udover Josephine lykkedes det også for danske Alberte Filuca Brünning Conradsen med Medina e. Bonaparte Z/ Isotoop (opdr. Lene Sternkopf), og hun sikrede sig andenpladsen. Tredjepladsen blev sikret af en norsk rytter, som ligeledes red fejlfrit på den 140 cm høje bane. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Resten af dagen står den blandt andet på holdkonkurrencer for kategori I-, II- og III-ponyer. Hos kategori III-ponyerne er der fem hold til start, mens der hos kategori II- og I-ponyerne er tre til start. 

Start- og resultatlister. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner